Waar vandaan: Immo & bouwen > Afwerking > Kozijnen

De kunst van kunststof kozijnen? Knap.

Als je in een wat ouder huis woont, kan het wel eens voorkomen dat je koude lucht door je kozijnen voelt komen. Dat kan je op z’n minst onaangenaam noemen. Misschien zijn je kozijnen wel eens aan vervanging toe?

Nieuwe kozijnen zorgen er niet alleen voor dat je opnieuw knus op de bank kan zitten, zonder dat een fris briesje je kippenvel bezorgt, ze brengen je energierekening ook aanzienlijk naar omlaag. Ze isoleren namelijk in vele gevallen duidelijk veel beter, waardoor de koude lucht buiten blijft, en de warmte lekker binnen. Zet dus gerust de verwarming enkele graden lager. Daarnaast geven ze je woning opnieuw een frisse, jeugdige uitstraling, want zeg nu zelf… Die afgebladderde kozijnen zien er niet uit, hé? Ze hebben ook al veel van hun kracht verloren, waardoor ze je ruiten te weinig ondersteunen.

Uiteraard is het belangrijk dat je goed nadenkt over het materiaal van je kozijnen. Vroeger werd steevast gekozen voor hout, maar vaak geven mensen nu de voorkeur aan kunststof. Die forse opmars is er natuurlijk niet voor niets: kunststof biedt je nog heel wat voordelen.

Zo zijn kunststof kozijnen

  • onderhoudsarm: In tegenstelling tot een houten kozijn, dat moet worden schoongemaakt, geschilderd en hersteld, is een kunststof kozijn veel makkelijker te onderhouden. Enkele keren per jaar het stof afnemen is voldoende!
  • bestand tegen alle weersomstandigheden
  • veelzijdig: Je kan kiezen uit verschillende kleuren en soorten profielen, waardoor je volledig zelf het design van je kozijnen kan bepalen. Hou je van het warme uitzicht van hout, dan kies je gewoon voor een houtlook! Geen mens die het verschil ziet!
  • voordelig, zowel op korte als op lange termijn.

Er bestaan tientallen soorten ramen, waarvoor ook nog eens verschillende soorten kozijnen bestaan. Laat je daarom het beste bijstaan door een specialist, zo heeft Creon al jarenlang ervaring met kunststof kozijnen. Op creon-kozijnen.nl kan je heel eenvoudig online je kozijnen bestellen! Bij elk raam staan duidelijk de mogelijkheden en opties beschreven, zodat je zeker de juiste keuze maakt. Je kiest het profiel en de kleur die je wilt, vult alle gegevens in en de prijs wordt onmiddellijk online berekend. Je hoeft niet te wachten op een offerte! Geen verborgen kosten, geen verrassingen!

Drie tot zes weken nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt die bij je thuis afgeleverd. Door de uitgebreide uitleg en de vele filmpjes op de website van Creon, kan je makkelijk je oude kozijnen zelf vervangen. Ben je niet zo’n handige Harry, dan kan je uiteraard ook een beroep doen op een vakman bij jou in de buurt. Je hebt immers al geld uitgespaard als je op creon-kozijnen.nl bestelt, want zij zorgen steeds voor de scherpste prijzen. Omdat je online bestelt, betaal je namelijk geen extra kosten voor bijvoorbeeld winkelonderhoud en personeel.

Bron: Creon KozijnenE-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?