Waar vandaan: Immo & bouwen > Afwerking > Horren

Achter muggen hollen? Nooit meer met deze horren!

Zoemende muggen en vliegen in huis, daar houdt niemand van. Vooral in de zomer, als je ’s avonds graag je ramen en deuren wijd open zet zodat er wat frisse lucht binnen komt, cirkelen er al snel een heleboel vieze beestjes door je huis. Naast het vreselijke gezoem waardoor je ’s nachts geen oog dichtdoet en de jeukende bulten die muggen je bezorgen, zijn de bacteriën die ze meedragen niet te onderschatten.

Je kan die insecten echter wel makkelijk buiten houden zodat je er nooit meer hoeft achter te hollen met een vliegenmepper of insectenspray. Heb je al eens gedacht om inzethorren en hordeuren in je huis te plaatsen? Het fijne gaas houdt de nare insecten tegen terwijl jij geniet van de frisse lucht die door je huis waait!

Enkele handige tips:

  • Er zijn een heleboel verschillende soorten en mater inzethorren en hordeuren te verkrijgen. Daarom is het heel belangrijk dat je nauwkeurig de maten opneemt, zodat je zeker de juiste bestelt!
  • Informeer je over de kwaliteit van het frame en het gaas, want het zou heel jammer zijn als de beestjes binnen een paar jaar opnieuw vrolijk in je woonkamer vliegen door de slechte kwaliteit.
  • Natuurlijk wil je ook dat je inzethor of deur mooi aansluit bij de uitstraling van je woning. Daarom kan je vaak, zowel voor het frame als voor het gaas, zelf je kleur kiezen.

Wist je dat je heel eenvoudig je inzethorren en hordeuren online kan bestellen en zelf installeren in je kunststof kozijnen? Neem eens een kijkje bij de horren van Creon. Zij leveren producten van hoogwaardig aluminium, waardoor je ze jaar na jaar opnieuw kan gebruiken. Bovendien is het helemaal niet moeilijk om je hor zelf te installeren! De veren in het speciale klemsysteem zorgen ervoor dat je raam of deur zowel aan de onder- als aan de bovenkant makkelijk vastgezet kan worden in het kozijn. Als je de horren opnieuw wilt verwijderen, bijvoorbeeld in de winter, gaat dat even makkelijk! Je kan ze dan bewaren op een veilig plekje, waardoor ze nóg langer meegaan én schoon blijven.

Het vliegengaas van de stijlvolle plissé hordeuren wordt automatisch opgevouwen als je de deur opent. Daardoor komen er minder snel gaten in het gaas en kan je met gemak heen en weer wandelen tussen je tuin en je huis. Heb je een schuifpui? Geen probleem. Als je het ‘schuine-dorpel-profiel’ meebestelt, sluit alles naadloos op elkaar aan.

Via de website van Creon horren is inzethorren en hordeuren bestellen heel eenvoudig en snel. Nadat je de afmetingen hebt ingevuld en een kleur hebt gekozen, krijg je meteen de totaalprijs te zien. Bovendien slaagt Creon erin om die prijs laag te houden, omdat je online bestelt, en dus geen extra kosten betaalt voor bijvoorbeeld winkelonderhoud en personeel. Nadat je een bestelling geplaatst heb, moet je nog 2 à 3 weken geduld hebben voordat ze bij je thuis geleverd wordt. Daarna kan je onmiddellijk aan de slag en heb je voortaan geen last meer van vervelende insecten!

Bron: Creon HorrenE-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?