Receptendatabank
Tzatzikidip
Vegetarisch | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- witte peper
- Alpro soya Yofu Bio Nature (plantaardig alternatief voor yoghurt)
- 1/2 komkommer
- snuifje zeezout
- 1 eetlepel(s) grof gehakte verse muntblaadjes
- 1 eetlepel(s) azijn
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 4 teentje(s) knoflook
Voedingswaarde
Bereiding
Was de komkommer, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in fijne blokjes.
Pers in een slakom de knofl ook en meng hem met de Alpro soya Yofu (Bio) Nature, komkommer, peper, zeezout, muntblaadjes en ten slotte de azijn.
Roer goed om en voeg beetje bij beetje de olie toe onder voortdurend roeren.
Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.
Extra / Tip
Serveer met verse krokante slablaadjes en gefrituurde inktvisringen.
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Elke dag gezond, het Alpro soya kookboek. Voor meer recepten surf naar www.alprosoya.com | 99002 keer gezien | 2 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=227