Waar vandaan: Culinair > Recept >
Ingrediënten
Water, gepelde sojabonen* (9,4%), tapiocastroop*, stabilisatoren: agar-agar en pectine, zeezout, zuurteregelaar: citroenzuur, geselecteerde fermenten: S. thermophilus en L. bulgaricus (* afkomstig van biologische landbouw).
Voedingswaarde
Energiewaarde : 59kcal/248kJ
Eiwitten : 4,7g
Koolhydraten : 3g
waarvan :
- suikers : 2,1g
- lactose : 0g
Vetten : 2,7g
waarvan vetzuren :
- verzadigd : 0,5g
- enkelonverzadigd : 0,6g
- meervoudigonverzadigd : 1,6g
- cholesterol : 0mg
Voedingsvezels : 0,8g
Natrium : 0,07g
Calcium : 16mg
Ijzer : 0,4mg
Kalium : 83mg
Magnesium : 58mg
Zink : 0,4mg
Fosfor : 18mg
Vitaminen :
Verpakking
Verkrijgbaar in 4x125g en 500g beker