Wat eet je bij dergelijke tropische temperaturen
-
Prima Vera - Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10
-
denlowie - Lid geworden op: 10 mei 2004, 18:05
- Locatie: gent
In Belgie vind je dit nog overal, de meeste goede frituren baken daar nu nog in, dit is in de loop van tijd dit ossen wit zeer zuiver geworden geraffineerd , dan in de jaren 50 .
Je bakt er nog steeds de beste frieten van smaak er in.
het allerslechtste voor frieten is het palmvet.
Je bakt er nog steeds de beste frieten van smaak er in.
het allerslechtste voor frieten is het palmvet.
Ervaring is als een tandenstoker, niemand wil de jouwe gebruiken. (R.Dorgeles)
-
Prima Vera - Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10
-
denlowie - Lid geworden op: 10 mei 2004, 18:05
- Locatie: gent
als het frieten alleen is, dan is het de hoeveelheid die men bakt die bepaald wanneer verversenPrima Vera schreef: ↑06 jul 2019, 11:42
En dikwijls minder naargelang wat je er in bakt of om de hoeveel tijd je er mee bakt. Wij hebben hier zelfs 2 aparte frietpotten.
Als men achter één 20 kg bakt of je bakt 1 kg dit is een groot verschil
Ervaring is als een tandenstoker, niemand wil de jouwe gebruiken. (R.Dorgeles)