Dragonsaus
-
DannyVandeVelde - Lid geworden op: 07 aug 2017, 19:30
- Locatie: Eeklo
Hoy daar weet er iemand of men een overschot van verse dragonsaus kan invriezen? zou zonde zijn om de overschot weg te gooien.
Deze ingrienten gebruik ik
Deze ingrienten gebruik ik
- Dragon – 2 el (verse, fijngehakt)
- Room – 2 dl
- Fond – 2 dl (tip 1)
- Dragonazijn of citroensap (tip 2)
- Olijfolie
- Zwarte peper (versgemalen)
- Zeezout
Macbook air
OS X El Capitan
OS X El Capitan
-
Prima Vera - Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10
normaal gezien moet dat zeker lukken. Eens je het terug ontdooit kan het zijn dat je er een drupje melk terug aan moet toevoegen om een mooie consistentie terug te bekomen. Ik zou het alleszins doen.
Alleen gebruik je bij deze saus normaal gezien geen olijfolie, ik zou eerder gaan een neutrale olie zoals arachide.
Alleen gebruik je bij deze saus normaal gezien geen olijfolie, ik zou eerder gaan een neutrale olie zoals arachide.
-
DannyVandeVelde - Lid geworden op: 07 aug 2017, 19:30
- Locatie: Eeklo
Olijfolie was enkel om de kippenblokjes mee aan te bakken, dit eten we met buisjes pasta en de saus natuurlijk alles te samen mengen zeer lekker hoor met eventueel wa geraspte kaas.Prima Vera schreef:normaal gezien moet dat zeker lukken. Eens je het terug ontdooit kan het zijn dat je er een drupje melk terug aan moet toevoegen om een mooie consistentie terug te bekomen. Ik zou het alleszins doen.
Alleen gebruik je bij deze saus normaal gezien geen olijfolie, ik zou eerder gaan een neutrale olie zoals arachide.
Macbook air
OS X El Capitan
OS X El Capitan
-
Prima Vera - Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10
oké! geen probleem dan.DannyVandeVelde schreef:Olijfolie was enkel om de kippenblokjes mee aan te bakken, dit eten we met buisjes pasta en de saus natuurlijk alles te samen mengen zeer lekker hoor met eventueel wa geraspte kaas.Prima Vera schreef:normaal gezien moet dat zeker lukken. Eens je het terug ontdooit kan het zijn dat je er een drupje melk terug aan moet toevoegen om een mooie consistentie terug te bekomen. Ik zou het alleszins doen.
Alleen gebruik je bij deze saus normaal gezien geen olijfolie, ik zou eerder gaan een neutrale olie zoals arachide.
-
denlowie - Lid geworden op: 10 mei 2004, 18:05
- Locatie: gent
alle sausen op basis van ,water, melk, room, bouillon kan je altijd invriezen.
Sauzen op basis van Olie of gesmolten boter , deze kan men niet invriezen zodat ze mooi en legaal zijn na ontdooien .
Sauzen op basis van Olie of gesmolten boter , deze kan men niet invriezen zodat ze mooi en legaal zijn na ontdooien .
Ervaring is als een tandenstoker, niemand wil de jouwe gebruiken. (R.Dorgeles)
-
DannyVandeVelde - Lid geworden op: 07 aug 2017, 19:30
- Locatie: Eeklo
Bedankt om dit even te laten weten, weer wa bij geleerddenlowie schreef:alle sausen op basis van ,water, melk, room, bouillon kan je altijd invriezen.
Sauzen op basis van Olie of gesmolten boter , deze kan men niet invriezen zodat ze mooi en legaal zijn na ontdooien .
Macbook air
OS X El Capitan
OS X El Capitan