Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten (George Bernard Shaw - 1854)
-
E.T.
- Lid geworden op: 11 nov 2008, 21:15
27 apr 2024, 21:02
Mijn gist pannenkoeken met ½ bloem en ½ boekweitmeel zijn lekker & luchtig ... MAAR die van mijn moeder waren (aan de randjes) krokant!
Iemand een idee?
-
Hobo
- Lid geworden op: 05 mar 2019, 06:40
28 apr 2024, 11:39
INDIEN men op een
gasvuur bakt,
kan men altijd de pan op het laatste wat schuin houden...
-
E.T.
- Lid geworden op: 11 nov 2008, 21:15
28 apr 2024, 11:49
Goed idee
Maar net als mijn moeder zaliger koken we elektrisch ...
-
Hobo
- Lid geworden op: 05 mar 2019, 06:40
28 apr 2024, 15:34
Ik kijk af en toe naar "Dagelijkse Kost" en
Jeroen Meus gebruikt al eens een kleine brander om iets te flamberen...
Om bv. créme brulée te flamberen.
Is online te koop maar allicht ook in uw woonplaats
als er een winkel is voor keukengerei!?
-
E.T.
- Lid geworden op: 11 nov 2008, 21:15
05 mei 2024, 11:08
@MyriamC ga het zeker eens proberen.
Zo zonder gist valt dat niet zwaar op de maag?
-
MyriamC
- Lid geworden op: 07 jan 2006, 18:13
- Locatie: Noorderkempen
05 mei 2024, 12:23
E.T. schreef: ↑05 mei 2024, 11:08
@MyriamC
ga het zeker eens proberen.
Zo zonder gist valt dat niet zwaar op de maag?
Dat is natuurlijk wel zwaarder dan een fijn flensje, maar wij eten dat als lunchgerecht. Belegd met hesp, emmental of gruyère en een spiegelei. Amai, ik krijg al honger!