Waar vandaan: Weer > België

Weer België

3 Bft

Bron: KMI

KMI

Samengevat weerbericht

Vanmiddag is het fris en wisselvallig met buien. Maxima tussen 2 en 8 graden bij een matige wind uit west tot noordwest.

Na een koude en rustige nacht krijgen we morgen zaterdag meer bewolking maar het blijft nog droog tot de avond.

Vanaf zondag wordt het geleidelijk zachter maar we krijgen vrij veel bewolking en af en toe regen.

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht

Vanmiddag blijft het wisselvallig met buien. Een donderslag is niet uitgesloten. Ten zuiden van Samber en Maas vallen er enkele winterse buien. Later deze namiddag wordt het droger vanaf het westen met meer opklaringen. De maxima schommelen tussen 2 graden op de Ardense hoogvlakten en 8 graden in het westen en het centrum van het land. De wind waait meestal matig uit west tot noordwest.

Vanavond en volgende nacht verlaten de laatste winterse buien het oosten van het land en klaart het overal uit. In de Ardennen kan de lage bewolking blijven hangen en het zicht beperken. Kans op enkele lokale rijm- of ijsplekken. De minima liggen tussen -2 graden op de Ardense hoogvlakten, 0 of +1 graad in het centrum van het land en +3 graden aan zee. De wind zwakt af en krimpt later naar zuid tot zuidwest.

Algemene luchtgesteldheid

Aan de westelijke flank van een depressie over ScandinaviŽ wordt frisse en onstabiele polaire zeelucht naar onze streken aangevoerd.
Vanavond en volgende nacht breidt het hogedrukgebied der Azoren zich geleidelijk aan uit naar Frankrijk en onze streken waardoor er droge en stabiele lucht naar onze streken wordt aangevoerd.


update van vandaag 12:01

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Zou jij ooit cosmetische ingrepen laten doen zoals botox, een facelift?