Waar vandaan: Weer > België

Weer België

1-2 Bft

-5°

-3°

Bron: KMI

KMI

Samengevat weerbericht

Vandaag is het vaak zonnig met soms wolkenvelden in het noorden. De maxima schommelen tussen 2 en -5 graden.

Donderdag wat meer bewolking bij licht positieve temperaturen.

Vrijdag en in het weekend droog maar soms bewolkt weer. 's Nachts lichte tot matige vorst en overdag licht positieve temperaturen.

Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht

Vandaag is er eerst kans op enkele lage wolkenvelden of aanvriezende mist in het noorden. Daarna is het zonnig maar plaatselijke wolkenvelden blijven mogelijk. De maxima liggen rond +1 of +2 graden in het noordwesten, rond het vriespunt in het centrum en tot -5 graden in de Ardennen. Er staat een zwakke en in het zuiden soms matige wind uit noordoostelijke richting.

Vanavond en vannacht zijn er nog brede opklaringen in de zuidelijke helft van het land, maar vanuit het noorden komt er meer bewolking binnen. De minima liggen tussen -4 graden in het centrum en -12 graden in de Ardennen. De wind waait zwak uit het oosten, in het zuiden soms matig.

Algemene luchtgesteldheid

Koude en droge continentale lucht bepaalt ons weer. Ze verplaatst zich langs de zuidelijke flank van een hogedrukgebied dat zich van Nederland naar Duitsland verplaatst.


update van vandaag 06:01

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Zou jij ooit cosmetische ingrepen laten doen zoals botox, een facelift?