Waar vandaan: Vrije tijd > Spelletjes > Zeeslag

Zeeslag (Battleship)

Hieronder kan u het spelletje Zeeslag (Battleship) spelen. Het is de bedoeling dat u alle schepen van de tegenpartij (de computer) kunt laten zinken.

"... We hebben de locatie van de vloot van de vijand onder commando van Admiraal Kompüter, maar we hebben nog geen visueel contact. We denken dat de beste actie is om in de richting van hun vloot er maar op los te bombarderen en te luistern naar de ontploffing van de rakketen...

... Onze goede bron geeft de positie van de vloot van de vijand weer. Dit blijkt net de zelfde te zijn als de onze, en heeft net dezelfde schepen als wij, alleen op andere plaatsen. Volgens de regels van de oorlog, vuren we 1 raket per keer af en wachten tot de vijand 1 raket terugschiet. Daarna mogen we opnieuw een raket afvuren...

... Volgens de orders heeft u de macht om onmiddellijk het commando te geven aan de wapens. Kies het doelwit door te klikken met de linkermuistoets net boven de plaats waar u een raket wil laten neerkomen. In het linkerraster ziet u dan of u raak heeft geschoten of niet.
In het rechterraster ziet u onze eigen vloot, met de boten erin liggen...

... We weten dat deze veldslag niet gedaan is vooraleer alle schepen van 1 kamp gezonken zijn.
Iedereen is klaar en wacht op commando's. We rekenen op u!"

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: