Waar vandaan: Vrije tijd > Spelletjes > Torpedo

Torpedo

Je start het spel met 3 onderzeeërs. Je kan je onderzeeër besturen met je muis. Klik op de linkermuistoets om een torpedo naar de oppervlakte te vuren. Druk op de spatiebalk om een torpedo af te vuren rechts horizontaal. Omdat je bemanning tijd nodig heeft om een torpedo te kunnen laden, kan je maar één torpedo tegelijk laten vertrekken in elke richting.

Je bent kapitein van het schip en je moet de boten van de vijand zien neer te halen. In het begin zijn dat er 10, na die 10 te hebben gekelderd kan je naar de volgende missie. Torpedo echter geen rodekruis schip. Dit zou nare gevolgen kunnen hebben... Het is namelijk volgens de wet niet toegelaten deze schepen te kelderen.

Het is echter zo dat je onderzeeër maar een beperkte voorraad heeft van brandstof en torpedo's. Geregeld komt er op de oceaanbodem een onderzeeër die een dolfijn zal loslaten die een pakket bij zich heeft. Probeer dit pakket met je onderzeeër te vangen, waardoor je weer brandstof en torpedo's krijgt.
Maar let op, stuur nooit een torpedo naar de dolfijn; pas hier sterk met op (zeker in volgende missie's wanneer er heel wat vijandig geschut komt), want de dolfijn zijn vrienden zouden je het knap lastig kunnen maken.

Veel speelplezier!

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: