Waar vandaan: Vrije tijd > Spelletjes > Redbugs

Redbugs

"Redbugs", ofwel "rode insecten" is een spelletje waar je heel veel met kan bezig zijn en dat soms wel een verslavende werking heeft omdat het zo leuk is.
Het is de bedoeling dat je met je muis klikt op de groene diertjes. Per klik krijg je hiervoor punten bij, het aangeklikte diertje verdwijnt.
Maar let op: je muisaanwijzer mag niet geraakt worden door de rode beestjes. Als dit toch voorkomt dan gaat er leven van je 'life energy' af. Je start met 100, het spelletje loopt af als je 0 hebt voor levensenergie.
Het zit zo dat de rode diertjes altijd je proberen te "pakken". Ze zullen altijd in de buurt blijven van de groene diertjes, maar ook steeds naar je muisaanwijzer komen. Hoe verder je vordert in het spelletje, hoe kleiner de groene diertjes worden, hoe minder er voorkomen en hoe vinniger de rode beestjes worden.
Indien je computer geluid heeft, hoor je dit ook gedurende het spelletje.

Dit spelletje is perfect geschikt om goed te leren werken met de muis. Hoe beter je kan werken met de muis, hoe meer punten je zal binnenhalen.
Veel speelplezier!!

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste:

?>