Waar vandaan: Vrije tijd > Spelletjes > Maanlander

Maanlander

Grafisch is dit spelletje geen hoogstandje, maar het is een erg leuk spelletje.
De bedoeling van dit spelletje is dat je de maanlander mooi laat landen. Eenmaal geland moet je terug opstijgen en op een volgende plek landen.
De plaatsen waar je moet landen is aangegeven door een dikkere streep met eronder een cijfer. Dit cijfer geeft het aantal punten aan dat je krijgt. Hoe hoger het cijfer, hoe moeilijker het is om de maanlander neer te zetten.
Navigeren doe je met je pijltjestoetsen (links en rechts), extra stuwkracht ("gas geven" dus) doe je door de spatiebalk in te drukken.
Maar let op, de maanlander moet recht landen en mag absoluut niet hard aankomen. Je moet dus door extra stuwkracht te geven hem zachtjes neerzetten, anders slaat het in stukken uit elkaar.
Je hebt ook niet oneindig veel branstof. Links zie je een verticale balk die je branstofvoorraad aangeeft. Indien je brandstof op is, zal je te pletters laan.
Maar per landing krijg je opnieuw branstof erbij, zodat je verder kan.

Het spelletje start automatisch. Om opnieuw te doen druk je gewoon op eender welke toets, of herlaad je deze pagina (toets F5 op uw toetsenbord).
Tijdens het dichter komen van de landingsplaats krijg je ook een detailbeeld, zodat je beter kan navigeren.
Als je geland bent, moet je op de toets "t" drukken om daarna terug te kunnen starten.

Standaard ben je bezig op de maan. Je kan ook linksonderaan klikken op "earth" voor de aarde en op "jupiter" voor op de planeet Jupiter. Dit zal het landen sterk vermoeilijken doordat op de andere planeten de zwaartekracht veel heviger is.

Veel speelplezier!

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: