Waar vandaan: Thuis op internet > Computerhulp

Computerhulp, altijd in de buurt

Bent u wél helemaal thuis op uw computer maar heeft u verder geen verstand van de techniek? Dan bent u eigenlijk een doodnormale computergebruiker zoals de meeste mensen. Maar wat als er eens iets fout gaat? Hebt u dan wel enig idee hoe dit op te lossen? Gelukkig is computerhulp dichter bij dan u denkt.

U hoeft de deur niet uit

Het kost u vaak al veel tijd om zo’n computerprobleem te achterhalen. Maar dan heeft u nog niets opgelost. En hoe vervelend als u dan ook nog documenten kwijtraakt of dat u computer het helemaal laat afweten. Dit probleem moet eigenlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Maar door wie?

Computerhulp is nu onderweg. Met de PC Hulplijn. Dit zijn specialisten die voor u op afstand klaar zitten, zo hoeft u de deur niet uit en worden uw computerproblemen verholpen.

De mensen van PC Hulplijn zijn uw digitale hulp voor zowel pc, laptop, mobiele apparaten als uw digitale netwerk. Ze komen niet fysiek bij u langs. Maar doen alles op afstand. Ze zullen u dus nooit voorrijkosten berekenen. Deze computerhulp op afstand maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Zo kunnen ze in uw computer terwijl u thuis op uw scherm meekijkt. Uw probleem wordt geanalyseerd en opgelost. Van een virusbesmetting, opstartproblemen na een update, het goed instellen van een wifi-netwerk tot een complete herinstallatie van uw systeem. Alles gebeurt online, vanaf hun eigen werkplek. En als ze het niet oplossen? Dan betaalt u niets. PC Hulplijn geeft een No Cure No Pay-garantie.

Altijd een vriendelijke prijs

Er zijn problemen die zo vaak voorkomen, dat er een vast prijs voor gerekend wordt. U kunt denken aan het verwijderen van een virus of het installeren van een programma.

Er zijn verschillende opties om gebruik te maken van computerhulp op afstand. U kunt de hulp incidenteel afnemen, maar u kunt ook kiezen voor een abonnement of een zogenaamde strippenkaart. Naast computerhulp bieden ze ook online back-up aan, voor een vriendelijke prijs.

U wilt probleemloos in uw computer kunnen werken én u wilt computerhulp wanneer u het nodig heeft. Daarvoor wilt u een redelijke, maar wel vriendelijke prijs betalen, zonder bijkomende kosten. Neemt u eens een kijkje op de website van PC Hulplijn https://www.pchulplijn.nl.


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?