Waar vandaan: Actie Vitelma > Recepten >

Gebakken ananas met yoghurt en sesamzaad

 

 

1 portie = ¼ | kcal 124 | kJ 520 | E 4,1 g | Kh 15,6 g | vdvz 1,4 g | V 5 g | VV 1,1 g | EOV 1,9 g | MOV 1,8 g | chol 1 mg


VOOR 4 PERSONEN

• 2 eetlepels sesamzaad
• 1/2 verse ananas in 4 dikke plakken
• 1 eetlepel Vitelma Finesse
• 8 eetlepels zachte magere yoghurt (ev. gezoet met suiker of zoetstof)
• verse munt


WERKWIJZE

> Bak het sesamzaad droog aan in een pan tot het mooi goudbruin is.
 
> Bak de plakken ananas lichtbruin in de Vitelma Finesse.
 
> Schik de ananasplakken op een bordje, overgiet met de yoghurt en bestrooi met de sesamzaadjes en verse munt.