Partners

Hieronder vindt u een overzicht van de SeniorenNet partners, de organisaties en bedrijven die het mogelijk maken SeniorenNet te maken zoals het nu is.

SeniorenNet hecht veel belang aan de aangegane partnerships, de keuze wordt gemaakt op basis van de toegevoegde waarde die een partner kan leveren en meer nog op de betrouwbaarheid van de door de partners aangeboden diensten en producten. Zo wordt een partnership steeds voorafgegaan door een onderzoek, zodat wij onze bezoekers met een gerust geweten kunnen aanmoedigen lid of klant van onze partners te worden. Bovendien bieden onze partners verschillende (exclusieve) voordelen aan onze bezoekers.

Goed horen is onmisbaar om ten volle van het leven te genieten. Want wat is een wereld zonder geluid? Met meer dan 70 jaar ervaring achter zich is wereldleider Amplifon synoniem met knowhow, expertise en excellentie in hooroplossingen. Zijn gekwalificeerde audiologen verstrekken deskundig advies en hoorzorg op maat in meer dan 150 hoorcentra in België en Luxemburg. Ze kunnen daarbij rekenen op een uitgebreid gamma van hoortoestellen, hulpmiddelen en gehoorbescherming: altijd de meest recente innovaties in de hoortechnologie. In het dossier 'Beter horen is beter leven' vindt u de nuttige informatie.

Heeft u er al ooit bij stil gestaan wie u gaat verzorgen? Wie zal uw zorg betalen? En wie zal uw zorg organiseren, ook bij een dringende vraag na een ziekenhuisopname? Op al deze vragen biedt DKV Zorgverzekering een antwoord. Bij ons kan u terecht voor een oplossing wanneer het gaat over zorg en gezondheid. Want wij willen dat u in alle rust kan genieten en na ziekte herstellen. U leest er alles over in onze dossiers ‘Thuis hulp of verzorging nodig?’, ‘Thuis wonen kan niet, wat nu?’ en ‘Wie betaalt uw zorg?’

DKV

OxyTiME is het paspoort van de levensgenieter! Met je OxyTiME ga je goedkoper (en dus vaker) op hotel, je kan er mee tanken en betaalt minder dan de anderen, je krijgt een unieke korting bij Gamma bovenop andere kortingen, je hebt keuze uit talrijke restaurants waar je steeds iets extra krijgt,… Wil jij ook graag genieten van alle OxyTiME-voordelen? Surf naar www.OxyTiME.be en bestel jouw OxyTiME paspoort.

VLAM, de Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing is een VZW die de afzet, de toegevoegde waarde, de consumptie en het imago van producten en diensten van de Vlaamse landbouw, tuinbouw, visserij en agroalimentaire sector bevordert in binnen- en buitenland in opdracht van het bedrijfsleven en de Vlaamse overheid.

Vlam
E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?