Waar vandaan: Logo

Logo

Indien u het logo van SeniorenNet ergens wenst te gebruiken om bvb. een link te leggen op uw website of te gebruiken op drukwerk, dan kan u een van volgende logo's gebruiken.
Indien u reclame maakt voor SeniorenNet, horen we het uiteraard graag.

Gebruik voor LICHTE achtergrond

U kan een transparant logo downloaden op maximale kwaliteit voor gebruik op een lichte achtergrond, door hier te klikken (GIF-afbeelding).
 
U kan een niet-transparant logo downloaden op maximale kwaliteit voor gebruik op een lichte achtergrond, door hier te klikken (JPEG-afbeelding).

Voor logo's voor een drukkerij of extreem hoge resolutie, zie onderaan pagina.

Of u kan reeds verkleinde logo's gebruiken:
(klik op het gewenste logo voor html-code)


Extreem hoge resolutie
Indien u een extreem hoge resolutie nodig heeft van het logo, bvb. voor een drukkerij, dan kan u hieronder kiezen. Onderstaande logo's zijn voor een LICHTE achtergrond

72 dpi, GIF formaat
300 dpi, GIF formaat

600 dpi, PNG formaat

600 dpi, JPG formaat (100%)
930 dpi, PNG formaat
930 dpi, JPG formaat (100%)
AutoCAD DXF (onbeperkt dpi)
EPS 3.0 (onbeperkt dpi)
AI, Adobe Illustrator 6 (onbeperkt dpi)
Windows MetaFile, WMF formaat (onbeperkt dpi)

Gebruik voor DONKERE achtergrond

U kan een transparant logo downloaden op maximale kwaliteit voor gebruik op een donkere achtergrond, door hier te klikken (GIF-afbeelding).
 
U kan een niet-transparant logo downloaden op maximale kwaliteit voor gebruik op een donkere achtergrond, door hier te klikken (JPEG-afbeelding).

Voor logo's voor een drukkerij of extreem hoge resolutie, zie onderaan pagina.

Of u kan reeds verkleinde logo's gebruiken:
(klik op het gewenste logo voor html-code)
Extreem hoge resolutie
Indien u een extreem hoge resolutie nodig heeft van het logo, bvb. voor een drukkerij, dan kan u hieronder kiezen. Onderstaande logo's zijn voor een DONKERE achtergrond

72 dpi, GIF formaat
300 dpi, GIF formaat
600 dpi, PNG formaat
600 dpi, JPG formaat (100%)
930 dpi, PNG formaat
930 dpi, JPG formaat (100%)
AutoCAD DXF (onbeperkt dpi)
EPS 3.0 (onbeperkt dpi)
AI, Adobe Illustrator 6 (onbeperkt dpi)
Windows MetaFile, WMF formaat (onbeperkt dpi)

 

Hoe een logo plaatsen?

Indien je niet zo goed weet hoe je met de HTML code een logo plaatst, kan je op het logo hierboven klikken dat je wenst te gebruiken. Er zal een scherm verschijnen met de juiste code en met extra uitleg.

U kan natuurlijk ook het logo zelf opslaan op uw computer en vervolgens op uw website en zo het logo plaatsen. Hieronder leest u hoe u een logo kan opslaan op uw computer.

Extra uitleg over hoe je met HTML kan werken, hoe een link te leggen, hoe een logo met link te plaatsen, enz. kan je lezen in de "cursus website maken", door hier te klikken. (in het bijzonder: uitleg over het plaatsen van een figuur in html; klik hier en om een link te plaatsen samen met het logo; klik hier).

Hoe een logo opslaan op je computer?

Om het gewenste logo op te slaan op je computer doe je hetvolgende:

  • Klik met uw rechtermuisknop op het gewenste logo.
  • Klik vervolgens in het submenu dat verschijnt op "Figuur opslaan als...".
  • Vervolgens verschijnt er een scherm, geef aan waar je de figuur wilt opslaan op uw computer.
  • Druk vervolgens op OK.
  • De figuur is nu opgeslagen op de gewenste locatie op uw computer.

Indien u de grote logo's op maximale kwaliteit wilt opslaan (helemaal bovenaan deze pagina vermeld), klikt u eerst op de link voor het logo (tekst "hier te klikken"), de figuur zal nu ingeladen worden. Vervolgens kan je bovenstaande instructies uitvoeren (rechtermuisknop klikken, enz.).

Hoe een gewone link plaatsen?

Het plaatsen van een gewone link is niet zo moeilijk. Als je niet goed weet hoe je dit in HTML doet, zie je hieronder een voorbeeldje:


Om bovenstaande code te gebruiken, kan je hierboven in het tekstvak de code selecteren met je muis en vervolgens kopiëren (rechtermuistoets klikken en vervolgens kopiëren). Vervolgens kan je de code plakken op de gewenste plaats in je website.
Extra uitleg over hoe je met HTML kan werken, hoe een link te leggen, hoe een logo met link te plaatsen, enz. kan je lezen in de "cursus website maken", door hier te klikken. (in het bijzonder: een link leggen naar een andere website: klik hier; uitleg over het plaatsen van een figuur in html; klik hier en om een link te plaatsen samen met het logo; klik hier).

 


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?