Waar vandaan: Onderzoek en enquêtes 50-plussers

Onderzoek/enquêtes bij 50-plussers/senioren

Er zijn bijzonder weinig onderzoeken en rondvragen die gebeuren bij 50-plussers/senioren. Vele gebeuren bij kinderen, jongeren of volwassenen; maar de 50-plussers apart komt er meestal niet van. Toch is dit een belangrijke doelgroep die zeker anders denkt, andere behoeften heeft en anders leeft dan bijvoorbeeld jongeren of kinderen.
SeniorenNet Research (SNRD) doet daarom al een hele tijd onderzoeken en enquêtes bij 50-plussers. Een aantal van deze onderzoeken worden op deze pagina gepubliceerd. Zo dragen we ons steentje bij, zodat meer cijfermateriaal beschikbaar is voor iedereen.

Het is toegestaan gegevens te gebruiken van bovenstaande onderzoeken of enquêtes en over te nemen in artikels, teksten, presentaties, onderzoeken,... op voorwaarde dat er een duidelijke bronvermelding is naar http://www.SeniorenNet.nl. Dit zonder kosten.
Gebruikt u de gegevens? Dan horen we het wel graag; we zijn steeds nieuwsgierig wie ze gebruikt. Stuur een mailtje naar fout_website@seniorennet.nl. Bedankt!


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?