x

SeniorenNet heeft je nodig. Door een verminderde advertentiemarkt hangen we nu meer dan ooit af van donaties van onze bezoekers. Als u SeniorenNet nuttig vindt, vragen we een minuut van uw tijd om het weer een jaar onafhankelijk en neutraal online te houden. Bescherm SeniorenNet en laat het verder ontwikkelen met je donatie. Dank u wel!
€10   €20   €50   €75    €100   €250   €500   Anders: €

www.SeniorenNet.be
Dé startpagina voor de actieve 50-plusser!

Dit is de afdrukbare versie van
http://www.SeniorenNet.be/Pages/Moppen/mop.php


Waar vandaan: Weetjes > Lach van de dag

Lach van de dag - Elke dag 2 fantastische moppen!


Eerst grapje van de dag

Een vrouwenvoetbalploeg bestaande uit domme blondjes gaat met het vliegtuig een vriendschappelijke match spelen in Amerika . En van de blondjes heeft een voetbal binnengesmokkeld en ze beginnen in het vliegtuig een partijtje te shotten . Gevolg : het vliegtuig gaat de ganse tijd heen en weer . De piloot vraagt aan n van de stewards om ze te bedaren . En minuut later is het weer rustig . Als de piloot vraagt aan de steward hoe hij dit gedaan heeft , antwoordde hij koeltjes : Ik heb ze gezegd : kom meiskes , ga buiten spelen !

Tweede grapje van de dag

Wat is het toppunt van lef ?
Een spookrijder inhalen en voorbijsteken.Dagelijks 3 cartoons, klik hier.
© Copyright www.SeniorenNet.be. Alle rechten voorbehouden.


Deze tekst afdrukken is uitsluitend voor persoonlijke doeleinden.
Voor andere vermenigvuldiging van teksten/figuren/... moet u voorafgaande schriftelijke toestemming krijgen van www.SeniorenNet.be .