Waar vandaan: Levensdromen > Film > Mijn zus een beetje gelukkiger maken.

Levensdroom: Mijn zus een beetje gelukkiger maken.

Hallo mensen

Ik heb veel dromen maar ,de droom voor mijn zus Hilda is dat ze de laatst levens jaren ergens tot rust kan komen en niet zit te vereenzamen, ze word in october 55j en is van bij de geboorte zwaar  lichaamelijk gehandicapt nu heeft ze sinds vorig jaar nog borstkanker, en de klap die de emmer doet over lopen is ze geeft altijd veelste veel met een ander ingezetenen er is misbruik van gemaakt gelukkig begint ze dat nu in te zien dat dat niet alle mensen je vrienden zijn. Ze moet tussen dit en 6 weken verhuizen haar apartement moet gerenoveert worden ze woond  er al meer of 25j het gebouw boven en naast haar zijn ze al meer of een jaar aan renoveren ,het is in stad vroeger was het een aan gename buurt maar nu zou je bang zijn voor daar s'vonds buiten te komen of op bezoek te gaan.
Wie kan ons raad geven we hadden ook 2 broers zo,die zijn al overleden wij zijn nog met 6 zussen  maar wonen allemaal meer of 25 km heen van elkaar of in buiten land.
Daar net terug een nood kreet ik ben op toilet en mijn voordeur moet open blijven want de werk mannen moeten aan de oude leidingen kunnen werken van de verdiepen daar boven , wat kunnen we nog doen ik neem soms kotakt met de stadsdiensten maar ja er moet gewerkt worden  .Kan men echt die bewoners niet ergens anders laten verblijvendat de familie een beetje meer rust geeft we gaan 2a3m per week op bezoek  maar voor haar is dat nog te weinig,maar ik heb ook mijn gezin,kinderen en kleinkinderen en nog een oude moeder die ook in een hoekje in bejaardehuis zit te wachten op een bezoekje!!!
Ik weet dat we niet alleen zijn met onze tegenslagen  maar misschien toch een oplossing.


Een nadenkerje

Veertje (evergem) , ingegeven op 07 juni 2007, 12:50

In totaal 3369 maal gelezen | 18 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (1)

Zomaar
Lieve mensen, Het besef dat jullie niet alleen zijn met dagdagelijkse problemen,is al geen troost meer denk ik.Ieder huisje heeft immers zijn kruisje en das ook nie erg ,das alleen maar een groei naar ons eigen bewustzijn.Kunnen jullie niet zorgen voor een vrijwilliger, die zijn er hoor,om jullie zus ieder dag een bezoekje te brengen en wat leuke activeiten zoals wandelen ,puzzelen,samen naar een kaartnamiddag gaan of weet ik veel wat ,zodat jullie en zeker jullie zus wat rust kunnen vinden. liefs

Getfree, ingegeven op 10 juni 2007, 18:55Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Hoe vaak zoekt u op het internet naar regionaal nieuws?