Waar vandaan: Levensdromen > Ontmoetingen / beroemdheden > Mijn eerste liefde

Levensdroom: Mijn eerste liefde

In 1948 kreeg ik verkering met Truus Ronein (ij). Zij was toen 16 jaar en geboren op 8 maart 1932. Ik ben Theo Peters geboren op 14 november ook in 1932 dus 16 ook jaar. Het was gelijk raak. "de vonk was overgesprongen" zullen we maar zeggen. We waren erg blij met elkaar en gingen veel 's avonds wandelen. Op een gegeven moment hoorde mijn vader van iemand dat ik verkering had met een NIET- katholiek meisje! We waren thuis streng katholiek, mijn vader was de orgelnist in de kerk en ik was misdienaar. Ik moest bij hem op zijn kantoor achter onze winkel komen en hij zei: "jij hebt verkering met een niet-katholiek meisje. Dat kan en mag ik niet goedvinden. Je krijgt één week om dit uit te maken, zo niet dan ga je als voorbeeld voor je 10 jongere broertjes en zusjes de deur uit en kom je er niet meer in.  Toen ik dit aan Truus vertelde zei ze: " dat is heel erg want dan kunnen wij niet met elkaar verder gaan, dat wordt niets, het wordt alleen maar ruzie met je ouders en dat wil ik niet." We hebben samen staan huilen en ik heb haar die avond veel geluk in haar verder leven gewenst..... Ik zou nu na 58 jaar graag willen weten of zij gelukkig is geworden en wat zij van haar leven gemaakt heeft. Zelf ben ik getrouwd met het meisje dat ik na Truus op een avondschool leerde kennen en waarmee ik thans 51 jaar mee getrouwd ben. Het enige dat ik weet is dat zij ook getrouwd is met een jongen die graag wilde emigreren, naar New Sealand herinner ik mij. Ik heb nooit meer iets van haar gehoord. Ik weet dat zij een keertje in de straat waar ik toen woonde aan iemand gevraagd heeft waar ik naar toe was verhuisd !
Wij woonde alletwee in Rotterdam-Delfshaven, zij in de Bruijnstraat en ik op de Havenstraat bij onze broodbakkerij- en winkel. Zij zat op school in de Duystraat, een zijstraat van de nwe Binnenweg. We noemden dat toen een huishoudschool. De vraag is nu: is er iemand die haar kent of gekent heeft ? Wie kan mij helpen om contact met Truus te krijgen. Ik weet het... het is een speld in een hooiberg zoeken maar niet geschoten is altijd mis.  Neem contact met mij op via   theo-peters@live.nl  Alvast hartelijke dank voor uw aandacht en eventuele moeite. Doei doei van Theodit is theo in zijn broodwijk toen hij 17 jaartjes jong was.

Theet (Moordrecht) , ingegeven op 26 maart 2007, 16:01

In totaal 8676 maal gelezen | 96 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (8)

Wie helptmij
00k ik ben al tig jaren op zoek naar mijn eerste liefde.Ik zou hem zo graag nog willen vertellen waarom ik het destijds uitgemaakt heb,de ware reden dus.hij heet jan klein en woonde destijds in de jan van galenstr.te Amsterdam Jan moet nu ongeveer 80 jaar oud zijn.Toen ik verkering met hem kreeg werkte hij bij de schoenenfabriek Hollandia op de Baarsjesweg.Daarna als kok bij krasnapolsky en in 1947 bij de marine,Zijn broer heette Cor en zijn moeder Lena,maar ik noemde haar moeke.Ik heet Bep vink,wie kan mij helpen hem te vinden?

Bepke., ingegeven op 08 juli 2008, 14:22

Geen contact !
L.S. Ik ben intussen 75 jaar geworden, we laten de moed niet zakken maar je begint idealistisch en je komt nu terug in de werkelijkheid. Ik denk dan maar; "geen bericht is een goed bericht!" alhoewel de logica hiervan mij volledig ontgaat! Theo Peters; theo-peters@live.nl

Theet, ingegeven op 13 mei 2008, 12:31

Nieuw e-mailadres
Als u wilt reageren, dan graag naar: theopeters@hetnet.nl Met dank voor uw moeite

Theet, ingegeven op 05 april 2008, 15:53

Blijf zoeken
Blijf zoeken... Op mijn 18 heb ik iemand leren kennen in Parijs, liefde op het eerste zicht en een korte intense passionele relatie gehad maar door omstandigheden onmogelijk toen deze verder te zetten. Altijd heb ik gezegd dat als ik iemand ooit zou willen terug zien hij het was. Nu 20 jaar val ik per stom toeval op internet op zijn naam en er stond een telfoon nummer bij. Hij woont nu in Canada maar na 20 jaar was diezelfde vonk en aantrekkingskracht er langs beide zijde nog altijd. Ik weet nu 100% zeker dat ik mijn soulmate heb gevonden. Verhuizen is nu slechts enkel een kwestie van tijd Sterkte

Jennifer, ingegeven op 07 december 2007, 13:42

Blijven zoeken niet opgeven!
Ik heb zelf 29 jaar naar mijn eerste liefde gezocht op internet ze woonde vroeger in San diego heb haar hier in België leren kennen 29 jaar geleden en heb haar terug gevonden in Seattle wist alleeen haar naam en haar vaders naam en echt waar na 29 jaar vind ik haar terug in Seattle! Ik las een overlijdens akte met een naam cabrerra zoals jansens hier en schreef naar het moruarium bleek het haar vader te zijn ! Dus niet opgeven blijven zoeken het heeft mij geen geld gekost' wel tijd! :) internet is machtig! Dus plaats overal oproep mails in dagboeken ,scholen,datingsites,enz..vroeg of laat antwoord iemand en je bent vertrokken! veel succes

Julien, ingegeven op 18 september 2007, 10:33

Nieuw nederlands programma
Hoi. ik zie vandaag voor het eerst een nieuw programma op de nederlandse t.v.GEZOCHT. WWW.GEZOCHT.TV veel geluk met je zoektocht.

Rita, ingegeven op 11 september 2007, 12:21

En heb je al wat gehoord van je vriendin
Dit vindt ik zo een mooie gedachte van jou,wat zou het leuk zijn haar terug te vinden,in nederland is er iemand die voor je zoekt,of heb je haar al gevonden.via internet personenzoeker.nl je moet wel een klein bedrag betalen,maar als je het de moeite waard vindt,proberen maar ik wens je het allerbeste met je zoektocht. Groetjes en laat het ons weten als je haar gevonden hebt.

Rita, ingegeven op 21 augustus 2007, 20:58

Spoorloos
Beste Theo, Hebt u "Spoorloos" al aangeschreven? Zij vinden toch bijna iedereen? www.spoorloos.kro.nl DOEN !

Rani, ingegeven op 11 mei 2007, 21:26Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: