Waar vandaan: Levensdromen > Computeren > Miserie!!

Levensdroom: Miserie!!

Hallo iedereen, regelmatig zit ik in de problemen met mijn pc.
pc.nog niet zolang ben ik bezeten van de pc maar ben er
nog niet handig in en heb daarom veeeeeel problemen .
iemand die mij regelmatig zou kunnen helpen (tegen vergoeding)
dat zou pas een levensdroom zijn voor mij, ik ben niet meer van de jongste
maar heb mijn plezier gevonden op het seniorennet,ongeduldig wacht ik op een reaktie
ik woon in Borsbeek gsm nr.0486 052 430.

Singel (borsbeek) , ingegeven op 23 februari 2007, 15:33

In totaal 5955 maal gelezen | 27 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (1)

Shaw (Sint-truiden)
Je bent niet alleen, hoor. Ik ben ook niet van de jongsten. Ik heb nooit computerlessen gehad, weet dus niet goed hoe alles werkt. Nu eens vraag ik aan deze, dan weer aan gene (onder andere aan mijn jonge nichtje) om mij iets bij te brengen (lessen kan ik niet nemen want ik zie niet goed genoeg om met de andere cursisten mee te kunnen.Als men mij alweer iets bijbrengt, schrijf ik dat zorgvuldig op (bvb. hoe ik een tekst uit "mijn documenten" als "bijlage" bij een e-mail moet verzenden, en zo is er nog zoveel...). En wanneer ik dan iets nodig heb, zoek ik dat in mijn schriftje op. Ik heb ook net van vrienden een boekje cadeau gekregen dat mij soms wel helpt. Het heet "Internet en e-mail voor senioren met Windows XP. Voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil". Het s geschreven door Addo Stuur en je kan daar meer over te weten komen via www.visualsteps.nl.Ik hoop (kijk, kijk, nu zijn mijn letterkes ineens cursief? Hoe komt dàt nu weer?) dat ik je zo een beetje geholpen heb.

Ingegeven op 23 februari 2007, 23:33 door ShawReacties (7)

Had ook die MISERIE
Inderdaad ,als je niet meer van de jongste bent is het niet gemakkelijk om vertouwt te raken met deze nieuwe media. Heb wat lessen gevolgd om de grootste trukken te kennen !Dan heeft een van mijn kinderen gezegd ( nadat hij eerst alles geconfigureert had) probeer maar van alles zelf uit (maar schrijf het op in uw eigen taalgebruik en ja toen durfde ik het aan om eens wat meer met die rechtermuisknop te klikken en jaaaa ik ben er al een eindje mee weg verleden week had ik zelfs een eigen introblad gemaakt (wat zij nog nooit hadden gedaan) ik heb wel naderhand 1 week gezocht hoe ik het gedaan had maar zo heb ik wel veel mogelijkheden ontdekt op mijn P.C.En een maal per week komen ze eens kijken of( dat ding)niet moet worden biof afgsteld moet worden.Dus niet te bang zijn om zelf iets te proberen

MIEJA, ingegeven op 23 januari 2009, 12:47

Help Uzelf zo Helpe U .... ja door goede boeken over de PC
Ikzelf ben 73 jaar, en kan vrij goed overweg met de PC, maar ik heb ook veel problemen gehad en die zullen er nog komen. Maar ik geloof dat niemand alles kent omtrent de PC, er zijn wel krakken die dit enof dat en nog meer uitzonderlijk goed kennen, zeker niet alles. Maar wat een ander kan dat kan je ook, en weet je niet hoe, neem dan de goede boeken zoals Computeren na 50 of deze van Addo Stuur of Jeroom Toolen zoals XP voor Senioren of Creatief Computeren voor Senioren en nog anderen. Reken niet op uw kinderen of kleinkinderen, want dan verliest je uw zelfstandigheid en zo goed leggen zij u dat ook niet uit ofwel te snel ofwel een beetje uit de hoogte. Goede boeken voor senioren leggen dat wat je wenst te weten gedegen uit en zo kom zelfstandig vooruit en los je uw probleem zelf op. Kinderen en kleinkinderen zullen dan zeggen : Amaai den Bompa kent er wat van!

Dedé, ingegeven op 21 augustus 2007, 22:26

Miserie opgelost dank zij SeniorenNet
Lieven mensen die hun eerste stappen zetten op een pc of op internet. Jullie zijn al tot hier geraakt, prachtig. Lees even verder : onze webmaster himself heeft voor iedere senior zelf al 3 boeken geschreven waar jullie stap voor stap verdergeholpen worden , en met voorbeelden van deze site zelf, zodat alles heel duidelijk wordt voorgesteld. De boeken staan hiernaast rechts op je scherm, klik erop en je kan ze bestellen. Verder vinden jullie hier een forum waar alle vragen kunnen gesteld worden, eerst even gratis registreren. Er zijn ook mailgroepen waar jullie online gratis lessen kunnen volgen. Waarom nog verder zoeken als alles hier voor het grijpen ligt en alles nog wel gratis? Doen hoor, vele duizende senioren hebben het voor jullie ook al gedaan en zijn er zeer tevreden over.

Een positieve SeniorenNetter, ingegeven op 27 maart 2007, 15:33

Volg volwassen onderwijs...
Zelf heb ik nu drie jaar een pc. Ik kan er heel aardig mee overweg dank zij de zeer goede cursussen van LBC. Je hoeft nergens lid van te zijn om die reeksen te volgen. Surf maar eens naar de website van LBC. Mijn omgeving beschouwd me nu al als en expert. Je bent nooit te oud om te leren ikzelf ben 65 en bij mijn medecursisten zitten er ook van 70 en 40 jaar. Dus voor alle leeftijden en allemaal even enthousiast.

Ijverige studente, ingegeven op 15 maart 2007, 18:32

Hallo
Ja die kreet "miserie" die ken ik goed. Ik roep nu "help" op 't forum van seniorennet bij de pecelogen..Hardware, softwaren spyware...'k ben daar een regelmatige klant en stapke voor stapke helpen ze mij uit de miserie. Er zitten daar krakken onder die vrijwilligers die u graag uit de problemen helpen... Maar ja, iemand in de buurt is ook handig ... graag mijn stem voor een droom waarin ik me kan herkennen.

Ribbedebie/genieters, ingegeven op 05 maart 2007, 17:13

Tibert
Beste Jij woont wel heeel dicht bij mij. Misschien kunnen we per e-mail wat tips wisselen? Ben ook nog niet zo'n kenner.

JoHanne-tibert, ingegeven op 02 maart 2007, 18:11

Het kan verholpen worden!!
Beste, ik ben ook gebeten geweest door de microbe, maar alles is goed op te lossen ,als je het kalm en rustig doet, neem er de tijd voor. Ik ben begonnen met het boek , "veilig op internet", daar kan je al veel leren hoe je pc gezond te houden ,en zo weinig mogelijk problemen te krijgen van buitenaf. Mijn tweede boek "computeren na 50" geeft je een zeer goede uitleg hoe je alles kunt uitproberen op je pc, het is eenvoudig uitgelegt, en men begeleidt je ,per blad en voorbeeldt er naar toe.Deze twee boeken zijn van "Pascal Vincke" die zelf seniorennet heeft gemaakt. als je wil mag je me gerust vragen stellen,ik probeer te helpen waar ik kan....... nog vele grts van een 55+ op het internet

Palton, ingegeven op 24 februari 2007, 23:50Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?