Waar vandaan: Levensdromen > Muziek en poëzie > Een echte 'muskanten stadl ' meemaken

Levensdroom: Een echte 'muskanten stadl ' meemaken

Mijn man en ikzelf zijn volgende zomer, precies 30 jaar gehuwd, en we willen zo een soort 'vernieuwde huwelijksreis ' maken. Al heel lang wil ik naar Oostenrijk ....naar Tirol  - ik heb al heel vaak gezien, dat dit land een prachtige natuur heeft.
Maar ik ben ook fervente fan van Volksmuziek, meer bepaald van Duitse volksmuziek te zien, zoals vaak te zien op ZDF 2 , die prachtige shows, met evenzo prachtige mooie muziek ... en zo is er bij mij een droom gegroeid ... ach, was ik maar 1 keertje life aanwezig in zo een mooie Duitse musikantenstadl of in een show met Marianne en Michael - of zo een show gepresenteerd door Carmen Nebel ... kortom - een show met - volkstümliche music - met soms buitenopnames die hun prachtige landschappen tonen  ....

Blijft het een droom of zou het werkelijkheid worden ....

Amaarylis (Heestert) , ingegeven op 19 februari 2007, 20:55

In totaal 9451 maal gelezen | 32 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (3)

Greenvalley (Landgraaf)
Graag zou ik mijn moeder die volgend jaar 80 (1 augustus 2010) wordt, dit kado willen doen. Het probleem is dat het te ver voor haar is. Hou mij op de hoogte indien een echt 'muskanten stadl' bij ons in de buurt is.

Ingegeven op 02 december 2009, 22:10 door Greenvalley

Yvette (Everberg)
Mijn moeder wordt volgende maand 85 jaar en ik ben al een hele tijd mee bezig met wat we haar nog kunnen plezier mee doen , wel van die programma's op de Duitse zenders waar ze zo mooi zingen en in die tradionele klederdracht, daar ziet ze  heel graag.  Het was wel een hele tijd mijn droom om dat met mijn moeder te kunnen bijwonen, alleen als dat altijd in Duitsland of Oostenrijk is zal het een beetje te ver voor haar zijn Ik blijf nu eventjes zoeken korterbij.

Ingegeven op 11 januari 2008, 23:37 door Yvette

Wing (Merksem)
Wij zijn dit jaar ook 30 jaar gehuwd en zou graag ook eens dit willen meemakendaar wij fervente bezoekers zijn van oostenrijk en het tirolermuziek ons aan het hart ligt.

Ingegeven op 16 juni 2007, 11:03 door WingReacties (11)

De musikantenstadl komt naar Antwerpen
Heel de show van musikantenstadl komt naar Antwerpen. 27 - 1 - 2009 tickets kan je bij www.mgtrading.nl kopen een zeer betrouwbare firma er zijn al veel tickets verkocht

Rossi, ingegeven op 06 oktober 2008, 09:30

Wie er een wil meemaken!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey liefhebbers van het duitse lied ,er komt op 27 januari 2009 eentje naar belgie . met name in antwerpen in de lotto arena ,staat nog niet op de site maar binnenkort kaarten verkrijgbaar. florian doet de presentatie mvg e.

Beemertje5, ingegeven op 23 september 2008, 01:07

Muziekfestivals in oostenrijk
ELLMAU Jaarlijks (sedert 1994) wordt er in het Oostenrijkse Ellmau (Tirol) een muziekfestival gehouden in de maand september. Meer info vindt u op de website : http://www.musikherbst.at. Via deze website : www.travel-partner.com kan je zelf rechtstreeks boeken. Programma voor 2008 : Mit den Superstars Hansi Hinterseer, Claudia Jung, Rudy Giovannini, Belsy, die Geschwister Hofmann, Marianne Cathomen, die Zillertaler, Marc Pircher und die Zellberg Buam ZELL AM SEE Jaarlijks (sedert 2004) wordt er in het Oostenrijkse Zell am See (Salzburg) een muziekfestival gehouden in de maand mei. Programma Salzburger Musikfrühling 2008 mit Hansi Hinterseer, Francine Jordi, Gaby Albrecht, Maria da Vinci, Die Jungen Zillertaler und Frank Petersen Meer info vindt u op de website : http://www.musikherbst.at. Via deze website : www.travel-partner.com kan je zelf rechtstreeks boeken.

Heidi en Anton, ingegeven op 28 november 2007, 23:24

Echte oostenrijkfan
Spijtig voor de andere dario maar ik hou niet van engels ik ben een oostenrijkfan 61 jaar uit de westhoek ik ben al 9 maal in oostenrijk geweest en vind dit de vriendelijkste en eerlijkste bevolking die er bestaat 7 maal waren wij in mallnitz{karinthie}. de natuur is daar nog zuiver,er zwemmen daar nog vissen in de beek de enigste industrie is een waterkrachtcentrale je kan dit dorpje op internet bekijken via webcam op www.mallnitz.at. ik zou ook graag eens het programma op ard tv muziekantenstadl live willen meemaken misschien kunnen we een busje inleggen de uitzend data zijn te volgen op website www.ard.de.

Dario de echte, ingegeven op 19 juni 2007, 22:15

The real thing
Ieder land heeft zijn geschiedenis, met de daarbij hordende muziek. Ik ga ook for the real thing !!! i.p.v. de fakers.

Dario, ingegeven op 09 juni 2007, 23:13

Data muziekanten stadl
Data live uitzendingen 28 april klagenfurt 16 juni wenen 21 september salzburg 17 november passau 31 december oberwath gezien op website ard

Dario, ingegeven op 19 maart 2007, 17:39

Muziekantenstadl
De volgende muziekantenstadl gaat door op zaterdag 28april in klagenfurt{karintie oostenrijk. het is wel een beetje ver 1300km men kan waar schijnlijk kaarten bestellen op de website van de ard.

Dario, ingegeven op 18 maart 2007, 17:15

Muziekantenstadl
Heb zopas gezien op de website van de ard dat de volgende live uitzending van muziekanten stadl doorgaat op zaterdag 28 april in klagenfurt{karintie oostenrijk} men kan waarschijnlijk kaarten bestellen via email. het is wel een beetje ver 1300km. misschien word er nog dichter bij huis opgetreden.bv in duitsland.

Dario, ingegeven op 18 maart 2007, 17:09

Prachtig
Ik zou ook wel eens muziekantenstadl willen meemaken in het echt wat een prachtig programma dit programma word ook op maandag heruitgezonden. ik denk wel dat je inkomkaarten kan krijgen via de website van de ard. ik ben hevige fan van tirolermuziek mijn favoriete plaatsje is mallnitz {karintie} in oostenrijk waar de pastoor en de burgemeester de zondagvoormiddag na de hoogmis nog meegaan in de fanfare en de vrouwen in dirndl kledij meelopen. misschien kunnen we samen gaan naar muziekantenstadl. ik woon in mesen.

Dario, ingegeven op 18 maart 2007, 16:40

De moeite
Ik zou zeggen, ga een keer naar Oostenrijk. Elke zomer kan je op veel plaatsen zo een muziekfestival bijwonen, en heel vaak zijn er ook wel avonden met volksmuziek van plaatselijke muziekkorpsen. Bovendien is wat je zegt, waarheid. Oostenrijk is een prachtig land. Ik heb er mijn hart verloren, ik moet elk jaar Oostenrijk gezien hebben of mijn jaar is niet goed, raar maar waar. De reis voor de zomer hebben we dan ook al geboekt, en vermoedelijk zal het ook nog een wintersportvakantie worden naar Oostenrijk, gewoon voor de sfeer en de gezelligheid van het land. Oostenrijkers zijn heel vriendelijke mensen, het eten is er geweldig lekker en er is altijd wel wat te beleven, zelfs al wil je niet op de latten. Het land heeft het hele jaar door wel iets te bieden, dus go fot it

Ikkie, ingegeven op 26 februari 2007, 19:41

Graag mijn stem gegeven
Hoop dat u het ooit mag meemaken - succes

Ribbedebie, ingegeven op 23 februari 2007, 23:07Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: