Waar vandaan: Levensdromen > Andere/overige > Verjaardagskaartjes voor kankerpatientje

Levensdroom: Verjaardagskaartjes voor kankerpatientje

Mijn kleinzoon Sam is een een kankerpatientje. Op 15 november 2007 wordt hij 8 jaar, maar zijn verjaardag zal hij niet kunnen vieren want die dag moet hij opnieuw naar het UZ voor alweer een chemokuur. Om hem toch een beetje in feeststemming te brengen, zou ik willen vragen of het niet mogelijk is om met zín allen hem een verjaardagskaartje toe te sturen.

Het adres is : Sam Verstuyft  Appensvoorde 73 9920 Lovendegem.

U kunt ook nog steeds zijn ervaringen volgen op zijn internetsite : www.samverstuyft.be

Aver (Lochristi) , ingegeven op 20 oktober 2007, 17:16

In totaal 4524 maal gelezen | 26 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (3)

Tiennne (Zwevegem)
Op 19 juli wordt Stiene 4 jaar.Op 20 december 2006 werd bij haar leukemie vastgesteld.Stiene is nog altijd in behandeling en die verloopt wat moeizaam.Ze zou het fantastisch vinden moest ze een verjaardagskaartje mogen ontvangen.Stiene VerleyeGaversstraat 13 A8550 Zwevegem.Oprechte dank.

Ingegeven op 13 juli 2008, 07:39 door Tiennne

Marianne (WETTEREN)
Hallo, mijn naam is Marianne en ben de mama van Eline, bij wie sinds 9 maart 2007 botkanker werd vastgesteld. Momenteel verblijft ze in het UZ te Gent om te herstellen van de bijwerkingen van de zware chemokuren die ze moet krijgen.  Omdat ze het nu een beetje moeilijk heeft zou ik het fijn vinden dat ze kerstkaartjes zou krijgen. Haar verjaardag is pas op 5 juni. Alvast aan iedereen die dit leest Prettige Feestdagen en Voorspoedig nieuwjaar en vooral " een goede gezondheid" ; want dit is inderdaag het allerbelangste. Vele groeten van MarianneAdres : Eline Van Steenbrugghe, Mellesteenweg 13 te 9230 Wetteren.

Ingegeven op 16 december 2007, 23:02 door Marianne

FIEL (EVERGEM-SLEIDINGE)
Hallo iedereen,Even voorstellen. Ik ben de papa van Jinthy.Op 14 mei werd leukemie vastgesteld bij ons jongste dochter.Tevens heeft ze ook een ernstig rugletsel waardoor ze nu momenteelniet meer kan stappen en naast de chemo ook dagelijks revalidatie volgt.Op 8 december loopt de zware chemoperiode af.Op maandag 3 december wordt Jinthy 11 jaar, maar zoals het bij velechemopatiŽntjes het geval is, zal Jinthy die dag opgenomen zijn in het UZ.Om haar toch wat op te beuren, zou het leuk zijn mocht ze voor haarverjaardag wat extra opbeurende verjaardagskaartjes te ontvangen opvolgende adres : JINTHY PYCKE - Langendam 37 - 9940 SLEIDINGE.Alvast bedankt.Met vriendelijke groetenPycke Philip

Ingegeven op 21 november 2007, 20:46 door FIELReacties (16)

Voor Sam
Hoi Sam Ik stuur je vandaag nog een Kerstkaartje toe... Verder wens ik je heel veel sterkte en moed toe... Ikzelf ben ook een oma van twee kleindochtertjes. Ik zelf ben ook kankerpatiŽnte. Veel liefs en prettige feestdagen !! Kusje

Mimi, ingegeven op 20 december 2007, 11:12

Bedanking
Langs deze wil ik iedereen bedanken die een kaartje stuurde. Sam was dolblij met zovele kaartjes en mooie tekeningen (de teller staat momenteel op 700).Doordat er zoveel waren is het toch onmogelijk om iedereen persoonlijk te danken en daarom wil ik dit langs deze weg doen. Hartelijk dank namens Sam.

Aver, ingegeven op 17 november 2007, 09:48

Nog eens An
Toen ik het berichtje al verzonden had en eens herlas, zag ik dat er een foutje ingeslopen was! het moest zijn: mijn nichtje stiene heeft leukemie. Toen ze onlangs 3 jaar werd kreeg ze ook veel kaartjes en vond ze heel leuk. Ziezo, bij deze rechtgezet!

An, ingegeven op 08 november 2007, 15:10

Voor Sam
Sam, ook van ons mag je een kaartje verwachten! Mijn nichtje stiene heeft leukemie. Onlangs werd ze 3 jaar en dat vond ze ook heel leuk!

An, ingegeven op 08 november 2007, 15:04

Lieve Sam
Ik ga je zeker een kaartje sturen met je verjaardag, ik hoop dat het een gezellige dag zal worden. De probleemjes die er nu zijn zullen zich wel oplossen,mijn kleinzoontje is ook heel ziek geweest en het is toch in orde gekomen. Dus veel moed hť jongen ook voor je familie!

Lizetje, ingegeven op 01 november 2007, 17:19

Voor de jarige
Hallo Jongeman Ook al is je verjaardag dan even anders en vier je het liever niet dan wel. Kijk dan naar buiten naar de vogels hoe mooi ze zijn en zie de bomen zo kaal hoe mooi de takken er van zijn. Kijk goed naar alle kleuren en verwarm je er aan. Je zal merken dat het je goed zal doen, elke dag opnieuw! watervogel

Watervogel, ingegeven op 31 oktober 2007, 14:28

Voor de jarige
Hallo Jongeman Ook al is je verjaardag dan even anders en vier je het liever niet dan wel. Kijk dan naar buiten naar de vogels hoe mooi ze zijn en zie de bomen zo kaal hoe mooi de takken er van zijn. Kijk goed naar alle kleuren en verwarm je er aan. Je zal merken dat het je goed zal doen, elke dag opnieuw! watervogel

Watervogel, ingegeven op 31 oktober 2007, 14:27

Hallo sam
Wens je het beste toe en natuurlijk zend ik je een kaartj hoop dat alles voor je goed komt een bezorgde oma

Mitta, ingegeven op 28 oktober 2007, 07:48

Verjaardag Sam
Sam zal zeker en vast ook een kaartje krijgen van mij! Ik lees hier juist dat hij graag over de ruimte leest en interesse vertoont voor Mars, dat moet lukken... Groetjes aardbeike

Aardbeike, ingegeven op 22 oktober 2007, 20:34

Tuurlijk
Natuurlijk krijgt kleine SAM ook van mij een kaartje. Als we daar zo'n ziek kind blij mee kunnen maken, waarom dan niet? Ik hoop dat er voor SAM toch nog een mooie toekomst is weggelegd.

Lann, ingegeven op 22 oktober 2007, 11:07

Kaartje
U mag zeker op mij rekennen! he! Teddybereke ik ben hier ook!! je beste vriendin

Woolfie, ingegeven op 21 oktober 2007, 22:33

U kunt op ons rekenen,
Zekers krijgt hij een mooie kaart,ik vertel het verder aan familie en vrienden,ik ben uit lovendegem, u kunt op ons rekenen.

Cardoza, ingegeven op 21 oktober 2007, 21:43

Op mij kunnen jullie ook rekennen
Ik ben dus al een grote vriendin van teddybereke! zal er niet aan mankeren om ook een kaart te maken en hopelijk wordt het toch een fijne verjaardag groetjes

Woolfie, ingegeven op 21 oktober 2007, 18:07

Aan teddybeertje,
Daar Sam momenteel zeer veel tijd heeft, is hij op het internet op zoek naar alles wat met de ruimte en de ruimtevaart te maken heeft. Zo wist hij onlangs nog te vertellen dat hij nog een levensdroom had, nl. een bezoekje aan mars maar hij wist ook dat het een reis was van 9 maand enkel; dus toch wat te hoog gegrepen.

Aver, ingegeven op 21 oktober 2007, 11:21

Kaartjes
...nog even een klein vraagje... kan je misschien melden WAT Sam liefst op zijn kaartjes zou zien staan, dus waar houdt hij van?? (anolro__@hotmail.com)

Teddybeerke, ingegeven op 20 oktober 2007, 19:50

Kaartjes
Hallo, langs deze weg willen we Sam een hart onder de riem steken en jullie vertellen dat we zeker en vast een kaartje zullen sturen...We hopen dat de ziekenhuiskamer te klein zal zijn voor de vele kaarten en wensen hem alle succes toe! Ik ga er ook mijn vriendinnen en mijn zus van op de hoogte brengen. Beste groetjes!

Teddybeerke, ingegeven op 20 oktober 2007, 19:38Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: