Waar vandaan: Interieur en inrichting > Raamdecoraties

Raamdecoraties zijn belangrijk voor uw huis

Raamdecoraties hebben veel invloed op de uitstraling van uw huis. Het is mooi om te zien hoe design en functionaliteit hierin samenkomen. De naam zegt het al, het is decoratief maar dient ook een doel. Bij Creon hebt u de keuze uit drie soorten raamdecoratie: houten jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé gordijnen. Voor ieder interieur is er wat wils. De producten worden op maat gemaakt, hierdoor passen ze altijd perfect. De montage van uw raamdecoraties kunt u eenvoudig zelf doen waardoor u hoge montagekosten uitspaart. Zo bent u verzekerd van een scherpe prijs.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn heel aantrekkelijk om te zien. De trendy stijl zorgt ervoor dat ze passen bij zowel een moderne als bij een meer traditionele inrichting. U kunt dus zelf uw sfeer creëren.

Creon biedt maar liefst 17 kleuropties. Hierdoor kunt u uw houten jaloezieën nog meer op uw wensen aanpassen. Jaloezieën zijn erg handig in het gebruik. U kunt natuurlijk heel gemakkelijk de lichtinval regelen. Van fel naar zachter licht. Als het buiten grijs is, kunt u de jaloezieën flink openzetten om meer licht in huis te krijgen. En bovendien kunt u zo gemakkelijk de inkijk regulieren.

Duo rolgordijnen

Dit is een speciaal soort rolgordijn. Het is heel slim uit twee stukken samengesteld. Het zijn twee verticale banen stof die onderbroken worden door doorschijnende gedeeltes. Als de twee banen stof langs elkaar bewegen, kunt u regulieren hoe ver het gordijn geopend is. Dat kan variëren tussen helemaal dicht of half geopend. Hierdoor wordt de lichtinval en privacy bepaald. Het zorg voor een unieke aankleding en sfeer. Bij Creon worden deze gordijnen altijd op maat gemaakt, zodat de montage zeer eenvoudig is. U heeft de keuze uit diverse kleurtinten voor een prachtig resultaat.

Plissé gordijnen

De plissé gordijnen geven een exclusieve en chique uitstraling aan uw huis. Dat komt omdat deze gordijnen niet op een rol zitten, maar gevouwen zijn. Dat geeft de gordijnen bij het uitvouwen een subtiel en verfijnd aanzien. Dit past perfect bij vrijwel iedere inrichting. Bij Creon hebt u de keuze uit transparante, semitransparante en verduisterende plissé gordijnen. U kunt zo dus precies bepalen hoe u de lichtinval en inkijk geregeld wilt hebben. Dat geeft een prettig gevoel.

Zoals u ziet zijn er veel verschillende raamdecoraties geschikt. U maakt zelf de keuze. De raamdecoraties van Creon zijn een mooie aanwinst voor iedere woning. Kijk voor meer informatie op https://www.creon-raamdecoratie.nl.

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: