x

Beste SeniorenNet bezoeker, om te blijven bestaan zijn we afhankelijk van uw donatie. Als iedereen die dit leest ons de prijs van een kop koffie zou doneren, kunnen we neutraal en onafhankelijk blijven. We zijn een kleine onderneming, maar we hebben de kosten van een grote website: servers, personeel, huur. Als SeniorenNet nuttig voor u is, neem dan een minuut de tijd om het nog een jaar langer online te houden. Dank u wel.
€10   €20   €50   €75    €100   €250   €500   Anders: €

Waar vandaan: Stamboomonderzoek > Letter V > Van Loock - Van Look

Oproep voor Van Loock - Van Look

Van Loock - Van Look

Familienaam: Van Loock - Van Look
Herkomst: Reet

Bijzonderheden: Zoek ouders, broers en zusters van Petrus Van Loock, geboren te Reet op 4/5/1703, zoon van Van Loock Petrus en Pauwels Magdalena, hij huwt op 2/2/1723 in Rumst met De Weerdt Anna, het wettige kind van De Weerdt Jan en Storms Joanna. Zij krijgen 2 kinderen Johannes Baptista Van Loock en Joanna Maria Van Loock. Van Loock Petrus, geboren ca. 1680, gehuwd met Pauwels Magdalena, het wettige kind van Pauwels Guilliam en Vervliet Magdalena is de zoon van Bernardus Van Loock, moeder onbekend. Wie kan mij verderhelpen ? Heeft Bernardus nog andere kinderen en met wie was hij gehuwd ? Alle informatie is welkom. Plompen Wim Koningin Elisabethlei 74 2950 Kapellen 03/6643264 wplompen@skynet.be

Ingegeven door: Plompen Wim
Klik hier om te e-mailen.
03/6643264

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Rook jij?