Op culinaire ontdekkingsreis bij WijnSpijs restaurants

Waar vandaan: Culinair > Ontdekkingsreis

Culinaire Ontdekkingsreis

Een wandeling door de stad

Nederland heeft zo veel mooie steden met prachtige stadscentra. De geschiedenis, de cultuur en bruisende culinaire sfeer stralen u tegemoet. Wat is er nou heerlijker dan op een mooie zondagmiddag in uw eigen tempo door een prachtige stad te wandelen en daarnaast te genieten van de heerlijke sfeer die de stad te bieden heeft. En de kroon op de dag is om dit te combineren met een culinaire ontdekkingsreis. Genieten van smakelijke en bijzondere gerechten in de leukste restaurants van de stad.

Speciaal uitgezochte restaurants

Speciaal voor u heeft WijnSpijs de leukste restaurants van de stad uitgezocht. U kunt een van de restaurants via WijnSpijs boeken, zodat u gegarandeerd een heerlijke culinaire ervaring rijker bent. Maar als u dol bent op wandelen dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakte Culinaire Wandeling. U gaat op zondag alleen, met iemand samen of in een groepje naar een stad naar keuze. In ieder restaurants zult u genieten van een heerlijke gang. U wandelt op uw eigen tempo aan de hand van een duidelijke routebeschrijving. Dat is puur ontdekken, ervaren en proeven.

In de restaurants die met de Culinaire Wandeling meedoen, wordt u vriendelijk onthaald en krijgt u een klein, heerlijk gerechtje voorgeschoteld. Zo stelt het restaurant zich aan u voor. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk drankje. Op een zondagmiddag kunt u zes tot zeven keer aanschuiven in een sfeervol restaurant. Dan komt u even heerlijk tot rust en kunt u genieten van een met zorg gemaakte gerecht. Daarna vervolgt u de wandeling, helemaal in uw eigen tempo.

Culinaire wandeling

De restaurants bieden u een smakelijke maar vooral ook vriendelijke manier om kennis te maken met de stad. De Culinaire Wandeling zorgt dat u geniet niveau. Op dit moment zijn er meer dan veertig steden, verspreid door heel Nederland waar culinaire wandelingen worden georganiseerd. Bent u geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de website van https://www.wijnspijs.nl en geniet van een heerlijk dagje uit.


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Heeft u een bijstandsverzekering?