Receptendatabank
Abrikozencompote met amandelen
Caloriearm | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- 1 eetlepel(s) Vitelma Finesse
- 2 eetlepel(s) light frambozenconfituur
- 4 eetlepel(s) magere plattekaas
- 4 eetlepel(s) gebrande amandelschilfers
- 500 gram verse abrikozen
Voedingswaarde
1 portie = 1/4 / kcal 163
Bereiding
Ontpit de abrikozen en stoof ze aan in wat vetstof tot een compote.
Laat de compote afkoelen in de koelkast.
Meng de plattekaas met de confituur.
Verdeel de koude compote over 4 glaasjes en schep er de confituurmengeling bovenop. Bestrooi met de amandelschilfers.
Waardering
Reacties (1)
Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 35952 keer gezien | 16 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=36