Waar vandaan: Culinair > Recepten > Parmezaankoekjes met maanzaad

Receptendatabank

Parmezaankoekjes met maanzaad culinair

Keuken: Belgisch Afdrukken
Parmezaankoekjes met maanzaad

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 1 eetlepel(s) maanzaad
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 50 gram gerookte spekblokjes
  • 50 gram gemalen parmezaan
  • 80 gram Alpro soya Bakken en Braden
  • 100 gram bloem

Bereiding

Meng in een grote kom alle ingrediënten tot je een vaste deegbal verkrijgt.

Rol hem uit tot een deegrol met een diameter van ongeveer 4 centimeter.

Wikkel in folie en laat een uurtje rusten in de koelkast.

Snijd het deeg in plakjes van 1/2 centimeter dikte en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.

Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Laat ze afkoelen.

Extra / Tip

Je kunt ze ook gebruiken als toastje om te beleggen met bijvoorbeeld tomaten- of olijventapenade.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Elke dag gezond, het Alpro soya kookboek. Voor meer recepten surf naar www.alprosoya.com | 177453 keer gezien | 19 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=224