Receptendatabank
Alpro soya Nuggets met kruidige Yofu-dip
Cholesterolarm Vegetarisch |
Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- zout en versgemalen peper
- Dipgroenten : worteltjes, koolrabi, bloemkool en paprika
- 1 eetlepel(s) Vandemoortele Zonnebloemolie
- 1 eetlepel(s) verse koriander fijngehakt
- 1 stuk(s) plat Turks brood
- 1 teentje(s) knoflook, gepeld en geperst
- 1 pak(je) Alpro soya Nuggets
- 4 stuk(s) gedroogde abrikozen
- 250 mililiter Alpro soya Yofu Nature
Voedingswaarde
Bereiding
- Snijd de abrikozen zeer fijn. Meng de stukjes abrikoos door de Yofu en voeg er de knoflook en de koriander bij. Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd het Turkse brood in repen en rooster het in een broodrooster of onder de grill. Verhit de olie in een koekenpan en bak de Alpro soya Nuggets in 2 minuten per kant goudbruin.
- Serveer de nuggets warm. Schik ze op een mooie schaal met het geroosterde brood, de groentjes en de Yofu-dip.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Copyright Standaard uitgeverij. Receptuur Michel en Véronique De Meyer. | 24217 keer gezien | 12 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=383