Waar vandaan: Culinair > Recepten > Kalkoen met appeltjes-en-rozijnencouscous

Receptendatabank

Kalkoen met appeltjes-en-rozijnencouscous culinair

Cholesterolarm Keuken: Belgisch Afdrukken
Kalkoen met appeltjes-en-rozijnencouscous

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Voedingswaarde

1 portie = 1/4 / V 9 g / VV 1,3 g / EOV 4 g / MOV 3,7 g / chol 46 mg

Bereiding

Wrijf de kalkoenlapjes in met wat olie en gril ze.

Kook het water en voeg de couscous erbij met wat olie.

Laat gedurende 5 minuten zwellen en maak de couscous dan los met een vork zodat hij

niet koekt.

Snijd de appel in blokjes en stoof hem aan in de vetstof.

Voeg er de rozijnen bij en blus met de porto.

Meng de couscous door de appel en rozijnen.

Doe er een ietsje kaneel bij en de koriander en serveer.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 82958 keer gezien | 18 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=98