Waar vandaan: Culinair > Recepten > Pastaslaatje met radijs

Receptendatabank

Pastaslaatje met radijs culinair

30 min. Caloriearm
Vegetarisch
Keuken: Belgisch Afdrukken

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • peper (en zout)
  • 2 stuk(s) lente-uitjes
  • 8 stuk(s) grote bladeren ijsbergsla
  • 125 gram pasta
  • 150 gram magere yoghurt
  • 175 gram radijsjes
  • 250 gram komkommer

Voedingswaarde

1 portie = 1/4 / kcal 131

Bereiding

Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de komkommer in blokjes. Snipper de lente-uitjes fijn.

Kook de pasta in lichtgezouten water beetgaar volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen.

Meng de pasta met de radijsjes en de komkommer en voeg er de yoghurt aan toe. Kruid met peper en een weinig zout en roer goed door elkaar.

Schik de ijsbergsla op de borden en schep er de pastasalade op. Versier met lente-uitjes.

Extra / Tip


Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 1592 keer gezien | 2 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=81