Receptendatabank
Pastaslaatje met radijs
30 min. |
Caloriearm Vegetarisch |
Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- peper (en zout)
- 2 stuk(s) lente-uitjes
- 8 stuk(s) grote bladeren ijsbergsla
- 125 gram pasta
- 150 gram magere yoghurt
- 175 gram radijsjes
- 250 gram komkommer
Voedingswaarde
1 portie = 1/4 / kcal 131
Bereiding
Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de komkommer in blokjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
Kook de pasta in lichtgezouten water beetgaar volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen.
Meng de pasta met de radijsjes en de komkommer en voeg er de yoghurt aan toe. Kruid met peper en een weinig zout en roer goed door elkaar.
Schik de ijsbergsla op de borden en schep er de pastasalade op. Versier met lente-uitjes.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 1592 keer gezien | 2 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=81