Receptendatabank
Sint-jakobsvruchten met aardappel en truffel
Caloriearm | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- gehakte truffel
- truffelolie
- kervelplukjes
- 1 eetlepel(s) Parmezaanschilfers
- 2 eetlepel(s) gehakte bieslook
- 2 eetlepel(s) Vitelma Slaolie
- 2 stuk(s) aardappel
- 12 stuk(s) Sint-Jacobsvruchten
Voedingswaarde
1 portie = 1/4 / kcal 170
Bereiding
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes. Bak ze in de olie.
Snijd de sint-jakobsvruchten in plakjes en bak ze hevig in
wat olie.
Leg de aardappelschijfjes in bloemetjes en schik hierop de
sint-jakobsvruchten.
Strooi de truffel, de parmezaanschilfers en het bieslook over
het gerecht en besprenkel met wat truffelolie.
Werk af met kervelplukjes.
Extra / Tip
TIP
Neem vastkokende niet te grote aardappelen voor dit gerecht.Waardering
Reacties (1)
Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 2218 keer gezien | 6 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=53