Waar vandaan: Culinair > Recepten > Sint-jakobsvruchten met aardappel en truffel

Receptendatabank

Sint-jakobsvruchten met aardappel en truffel culinair

Caloriearm Keuken: Belgisch Afdrukken

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Voedingswaarde

1 portie = 1/4 / kcal 170

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes. Bak ze in de olie.

Snijd de sint-jakobsvruchten in plakjes en bak ze hevig in

wat olie.

Leg de aardappelschijfjes in bloemetjes en schik hierop de

sint-jakobsvruchten.

Strooi de truffel, de parmezaanschilfers en het bieslook over

het gerecht en besprenkel met wat truffelolie.

Werk af met kervelplukjes.

Extra / Tip

TIP

Neem vastkokende niet te grote aardappelen voor dit gerecht.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (1)

Sint-jacobsvruchten met aardappel en truffel
Heel fijn gerecht
Awie , ingegeven op 01 april 2010, 18:18

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 2218 keer gezien | 6 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=53