Waar vandaan: Culinair > Recepten > Courgettesoep met truffel

Receptendatabank

Courgettesoep met truffel culinair

Caloriearm Keuken: Belgisch Afdrukken

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Voedingswaarde

1 portie = 250 ml / kcal 107

Bereiding

Snijd de courgette in de lengte doormidden en ontpit ze. Pel de ui en de knoflook.

Schil de aardappel.

Snijd de courgette, de ui, de knoflook en de aardappel in stukken en stoof ze aan in de vetstof.

Bevochtig met de fond en het truffelsap en laat 40 minuten koken.

Mix de soep glad en breng op smaak met peper (en zout) voeg er het light roomalternatief aan toe.

Serveer de soep en bestrooi met Parmezaan- en truffelschilfers.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 2877 keer gezien | 3 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=49