Waar vandaan: Culinair > Recepten > Veldsla met rode biet en gorgonzoladressing

Receptendatabank

Veldsla met rode biet en gorgonzoladressing culinair

15 min. Keuken: Belgisch Afdrukken
Veldsla met rode biet en gorgonzoladressing

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Voedingswaarde


Bereiding

• Was de veldsla. Pel het sjalotje en snipper het zeer fijn. Snijd de rode biet in plakjes of blokjes.

• Meng de mayonaise met de yofu en de balsamicoazijn.

• Breng verder op smaak met peper, mosterd en suiker.

• Plet 1/4 van de kaas met een vork en roer dit door de saus.

• Schik de veldsla op de borden.

• Meng de bietjes met het sjalotje en schik in het midden op de sla.

• Plet de rest van de kaas met een vork en verdeel over de borden.

• Dien de saus apart op.

• Lekker met geroosterd brood of gebakken aardappeltjes.


Extra / Tip


Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Copyright Standaard Uitgeverij . Receptuur en foto's Michel en V้ronique De Meyer | 76432 keer gezien | 12 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=351