Receptendatabank
Quiche met krab
45 min. | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- peper en zout
- cayennepeper
- nootmuskaat
- 1 stuk(s) taartbodem in bladerdeeg
- 3 deciliter Alpro soya Cuisine
- 6 stuk(s) eieren
- 100 gram zeer fijn geraspte kaas
- 150 gram krabvlees
- 500 gram asperges
Voedingswaarde
Bereiding
• Doe het deeg in een taartvorm en prik de bodem goed in met een vork.
• Klop de eieren los en voeg er de sojaroom aan toe. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en een mespuntje cayennepeper.
• Schil de asperges zorgvuldig en kook ze net niet beetgaar. Snijd ze telkens in 3 stukken.
• Doe de asperges in de taartvorm en verdeel er het krabvlees over. Giet er de ei-roombereiding bij en strooi er de kaas over.
• Plaats de vorm gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 °C.
• Dien warm of lauwwarm op.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Copyright Standaard Uitgeverij receptuur en foto's Michel en Véronique De Meyer. | 17790 keer gezien | 2 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=306