Waar vandaan: Culinair > Recepten > Tongrolletje op een bedje van aardappelschijfjes met een aardpeersausje
Receptendatabank
Tongrolletje op een bedje van aardappelschijfjes met een aardpeersausje
Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- peper en zout
- 1 deciliter Alpro soya Cuisine
- 2 deciliter groentebouillon
- 3 stuk(s) vastkokende aardappelen
- 4 stuk(s) tongrolletjes
- 6 stuk(s) aardperen
- 250 gram gepelde garnalen
Voedingswaarde
Bereiding
• Kook de aardperen in de schil gaar, giet ze af, schil ze en pureer ze.
• Passeer ze door een roerzeef.
• Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes.
• Kook ze beetgaar in de bouillon en schik ze op voorverwarmde borden. Zet deze warm weg.
• Pocheer de tongrolletjes in de bouillon en schik die op de aardappelen.
• Voeg de sojaroom en de bouillon bij de puree van aardpeer en laat alles goed warm worden.
• Haal van het vuur en voeg de garnalen toe.
• Breng op smaak met peper en zout en verdeel de puree over de borden.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Copyright Standaard uitgeverij Recepten en fotografie Véronique en Michel De Meyer | 11259 keer gezien | 2 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=300