Waar vandaan: Culinair > Recepten > Volkoren penne met gorgonzolasaus en Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid
Receptendatabank
Volkoren penne met gorgonzolasaus en Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid
20 min. | Vegetarisch | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- peper
- 1 eetlepel(s) Alpro soya Light Bakken en Braden
- 1 mespunt muskaatnoot
- 2 eetlepel(s) bloem
- 20 gram raketsla
- 100 gram gorgonzola
- 360 gram Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid
- 500 gram volkoren penne
- 750 mililiter Alpro soya Drink Nature
Voedingswaarde
Bereiding
Verhit Alpro soya Bakken en Braden en roer er de bloem onder.
Giet er beetje bij beetje de Alpro soya Drink Bio Nature bij.
Blijf roeren tot je een gladde saus krijgt.
Verbrokkel de gorgonzola en voeg deze bij de saus.
Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
Kook de pasta gaar en bak ondertussen de Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid aan in Alpro soya Light Bakken en Braden.
Giet de pasta af en verdeel over de borden.
Leg er de pittige tofu reepjes op en overgiet met de saus.
Werk af met raketsla.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (1)
Bron recept: Voor meer recepten surf naar www.alprosoya.com | 110021 keer gezien | 6 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=254