Waar vandaan: Culinair > Recepten > Volkoren penne met gorgonzolasaus en Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid

Receptendatabank

Volkoren penne met gorgonzolasaus en Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid culinair

20 min. Vegetarisch Keuken: Belgisch Afdrukken
Volkoren penne met gorgonzolasaus en Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • peper
  • 1 eetlepel(s) Alpro soya Light Bakken en Braden
  • 1 mespunt muskaatnoot
  • 2 eetlepel(s) bloem
  • 20 gram raketsla
  • 100 gram gorgonzola
  • 360 gram Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid
  • 500 gram volkoren penne
  • 750 mililiter Alpro soya Drink Nature

Voedingswaarde


Bereiding

Verhit Alpro soya Bakken en Braden en roer er de bloem onder.

Giet er beetje bij beetje de Alpro soya Drink Bio Nature bij.
Blijf roeren tot je een gladde saus krijgt.
Verbrokkel de gorgonzola en voeg deze bij de saus.

Breng op smaak met peper en nootmuskaat.

Kook de pasta gaar en bak ondertussen de Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid aan in Alpro soya Light Bakken en Braden.

Giet de pasta af en verdeel over de borden.

Leg er de pittige tofu reepjes op en overgiet met de saus.

Werk af met raketsla.

Extra / Tip


Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (1)

Soya Tofu
Heel goed,meer van zulke vlees vervangende recepten s.v.p
Leurope , ingegeven op 31 augustus 2016, 01:56

Bron recept: Voor meer recepten surf naar www.alprosoya.com | 110021 keer gezien | 6 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=254