Receptendatabank
Bruschetta met zuiderse tapenades
Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- grof zeezout
- Vandemoortele Zonnebloemolie
- tapenades (aubergines, zwarte olijven, zongedroogde tomaat, ...)
- knoflook
- ciabatta
Bereiding
Snijd stevige sneden van de ciabatta.
Rooster die op de barbecue, op de grill of in de oven.
Wrijf de nog hete sneden ciabatta in met een teentje knofllook, besprenkel met een wat Zonnebloemolie.
Werk de Bruschetta’s af met de tapenades.
Extra / Tip
i.p.v. de Zonnebloemolie kan u Vandemoortele Culinaire gebruiken.Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Lekker lichte seizoensgerechten. Voor meer recepten surf naar www.vandemoortele.be | 24842 keer gezien | 13 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=220