Receptendatabank
Victoriabaars met ratatouille
Caloriearm | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- 1 rode paprika
- 2 tomaten
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 groene paprika
- peper en zout
- rozemarijn
- 2 eetlepel(s) Vandemoortele Arachideolie
- 2 teentje(s) knoflook
- 500 gram victoriabaarsfilets
Voedingswaarde
1 portie = 1/4 / kcal 185
Bereiding
Snijd de groenten in blokjes van 1 cm en kruid ze met peper (en zout). Pel de knoflook en snipper hem fijn.
Wok de groenten in arachideolie. Doe er de knoflook en de rozemarijn bij.
Laat 10 minuten stoven.
Kruid de vis met peper (en zout) en gril hem.
Serveer de victoriabaars met de ratatouille.
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 19943 keer gezien | 16 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=156