Waar vandaan: Culinair > Recepten > Victoriabaars met ratatouille

Receptendatabank

Victoriabaars met ratatouille culinair

Caloriearm Keuken: Belgisch Afdrukken
Victoriabaars met ratatouille

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Voedingswaarde

1 portie = 1/4 / kcal 185

Bereiding

Snijd de groenten in blokjes van 1 cm en kruid ze met peper (en zout). Pel de knoflook en snipper hem fijn.
Wok de groenten in arachideolie. Doe er de knoflook en de rozemarijn bij.
Laat 10 minuten stoven.
Kruid de vis met peper (en zout) en gril hem.
Serveer de victoriabaars met de ratatouille.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 19943 keer gezien | 16 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=156