Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Een sappig mysterie leidt je deze ochtend in een wilde nieuwe richting. Wat zeer leuk is tot op de moment dat je deze namiddag per ongeluk tussen twee van je vrienden komt te staan. Dit duurt echter niet lang.
Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Deze ochtend slaat grote verwarring toe. Laat deze je niet klein krijgen! Tegen de late namiddag kan je alles op een rijtje zetten en denk je opnieuw helder.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Als je het gevoel hebt dat de hele wereld tegen jouw gekeerd is, heb je enkel gedeeltelijk gelijk. Het goede nieuws is dat er enkel een klein deel is daarvan dat probeert je in de foute richting te trekken.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Verwacht een grote ommekeer deze namiddag, en het is meer dan welkom. Jouw energie staat op een laag pitje in de ochtend, maar snel zie je alles met een sterke focus en je weet exact wat te doen.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Ook al voel je je nog steeds vrij goed, toch kan je het vrij moeilijk hebben je op een project of persoon te concentreren. Probeer te voelen waar je verstand je naartoe stuurt, dan zal je meer gedaan krijgen.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Denk goed na over zaken deze ochtend. Je bent veel beter af een beetje te wachten om tot actie over te gaan tot deze middag. Tegen dan zou je veel zekerder moeten zijn en je zal ook over meer energie beschikken.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je zal je moeten neerleggen bij een traage ochtendstart. Het goede nieuws is echter dat dingen beter gaan in de namiddag. Je zal dan opeens in slechts enkele uren een enorme vooruitgang boeken.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Doe het rustig aan vandaag. Vooral met betrekking tot je belangrijkste relatie. Tegen de namiddag zou je gevuld moeten zijn met genoeg end e juiste energie om zelf de meest zware emotionele problemen aan te pakken.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je kan veel leren van andere mensen vandaag op informeel vlak. Observeer en kijk hoe mensen rondom jou de zaken aan pakken en reageren.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Creatieve communicatie is makkelijker voor jou vandaag. Dit wil ook zeggend at je met goede ideeŽn uit de bus komt en dat je sterk staat om terug contact op te nemen met oude vrienden. Doe het snel want hoe later op de dag, hoe moeilijker het wordt.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Jouw grote brein zal meer in problemen komend dan nodig. Probeer je brein niet over te belasten en hou je alleen met echt noodzakelijke zaken bezig.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Zelf nog voor je koffie heb je al een goede energie vandaag. Maak er het beste van, je kan vandaag weer bijna alles bereiken wat je maar wil.

Uw horoscoop van gisteren

Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je komt met miljoenen goede ideeŽn af vandaag, en je wil ze ook allemaal meteen uitwerken. Jouw gezond verstand zou je moeten helpen om de vruchtbaarste eruit te halen.
Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Een kleinigheid kan je vandaag de muren doen oplopen. Het is nu niet de moment om je af te reageren, hou nog een dagje langer vol!
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Praat met een vriend vandaag, hij/zij zal jou duidelijkheid verschaffen over iets wat voor jou niet helemaal duidelijk was. Let wel op, hoogstwaarschijnlijk gaan ze proberen je tot actie te doen overgaan, terwijl jij daar nog niet helemaal klaar voor bent.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling De zaken leiden nergens heen vandaag, of zo lijkt het toch voor jou. Je kan vandaag best mensen mijden die je een beetje naar beneden trekken.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Je bent ťťn en al werklust vandaag en je kan bijna alles aan. Toch speel je het veilig. Of het nu voorzichtigheid of bescheidenheid is, het werkt vandaag het beste op deze manier.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Blijf vandaag weg van grote financiŽle transacties. Je bent in je gedachten alleen maar zaken bezig, en andere maken daar gebruik van. Je kan ze beter vragen om een andere dag terug te komen..
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Ook al hou je niet van de gedachte, vandaag gaat het allemaal over relatieproblemen. Als je op dit moment single bent heb je problemen met een dichte vriend of familielid.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Er is gewoon veel te veel te overwegen in de grote problemen van vandaag, dus doe jezelf een plezier en stel beslissingen maken uit voor binnen enkele dagen. Je zal snel meer informatie en inzichten verwerven. En dat is wat je nodig hebt.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je ziet verbanden tussen bijna alles wat je ziet en leest en je eigen leven. Wat niet wil zeggen dat je erdoor geobsedeerd bent.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Je voelt je veel beter over sommige grote aspecten van je leven. Het zou kunnen dat er zaken veranderen of dat je besluit je gedrag te veranderen. In beide gevallen, blijf lachen!
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Het is de moment om jouw passies met de mensen rondom jou te delen. Je zal ondervinden dat ze klaar zijn om naar jou te luisteren.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Probeer om voor jezelf te zorgen vandaag, je hebt de juiste energie om jezelf alles te geven wat je nodig hebt. De mensen kunnen ook goed naar je luisteren vandaag.
E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?