Waar vandaan: Advies > Culinair

gevulde kabeljauw

Ik wou een opgevulde kabeljauw (of soortgelijke vis) maken voor ons kerstdiner (mijn man en ik) gezien hij geen vlees meer kan knabbelen. Graag had ik een recept bemachtigd om de vis op te vullen, zoekende op het internet kom ik altijd uit op vullingen voor redelijk kleine vissen... Kunt u me helpen aub?

Om op te vullen zou ik nooit geen kabeljauw gebruiken. Die zal zeker en vast stuk gaan tijdens de bereiding. De enige vissen die in aanmerking komen zijn zeebaars, zalm of grote daurades. Een grote zeebaars is echter zeer duur en moeilijk te vinden en een daurade zal nooit geen drie kilogram wegen.

Als je al een vulling gevonden hebt gebruik die dan. Of het om een kleine of een grote vis gaat dat zal weinig verschil maken maar het is wel juist dat grote vissen bijna nooit opgevuld worden. De tijd dat de vis in de oven moet om hem gaar te maken tot diep in de vulling, op die tijd zal het visvlees compleet overkookt zijn!

Want gevulde vis wil zeggen, gebraden in de ovenů nadien kan je de vis niet meer keren of draaien zonder dat hij in stukken zal vallen! Zelfs niet van de braadslede halen!

Bij kleine visjes is dat helemaal anders.

Meer vragen & advies >> Archief.Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

U heeft voor internet het liefste: