Waar vandaan: Advies > Culinair

Graag had ik voor 24 december een recept gekregen van forelmousse.

Mousse van gerookte forel

Ingrediënten :

• 200 g gekookte forel zonder graat

• 100 g gerookte forel ( resten )

• 50 g visgelei

• 1,5 dl room

• peper en zout

• cayennepeper

Bereidingswijze :

• Verwijder de vellen en graten van de forel en mix hem zeer fijn. Eerst de gerookte forel. Voeg de gesmolten, doch koude visgelei toe.

• Spatel er de opgeklopte room door en kruid naar smaak

• Laat opstijven in de koelkast.

• De mousse kan nadien gespoten worden of tot quennelles gevormd worden.

Enkele tips:

Serveer met sla en toast.

Visgelei : is visfumet met 30 gram gelatine per liter fumet.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?