Waar vandaan: Advies > Culinair

Ik heb zalmgehakt aangekocht en ingevroren. Hoe kan ik zalmgehakt verwerken koud of warm. ?

Het is niet aan te raden om bevroren en nadien ontdooid zalmgehakt rauw te gebruiken.

In feite kan zalmgehakt verwerkt worden zoals gehakt vlees. Mengen met wat verse kruiden naar smaak, broodkruim en een eitje. Goed mengen.

Maak er balletjes of burgers van en paneer eventueel voor het bakken of frituren. Vis is zeer snel gaar maar zorg er voor dat alles toch goed doorbakken is.

Serveer met een saus naar keuze, vb bolognaisesaus. Je kan het ook serveren met pasta.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?