Waar vandaan: Advies > Culinair

Hoe bereid ik venkel?

Venkel kan rauw gebruikt worden als salade. De venkel moet dan wel zeer fijn in reepjes gesneden worden en wordt nadien afgewerkt met een vinaigrette. Laat de salade een uurtje rusten vooraleer op te dienen. Zo kan de venkel ook gemengd worden met andere salades.

Ook kan je venkel stoven zoals alle andere groenten in een klontje boter of margarine. Snij daarvoor de venkel in dikke schijven en kruid met een beetje peper en zout. Als bevochtiging voorzie je een bodempje water. Stoof onder deksel gedurende ongeveer 20 minuten.

Zeer lekker bij vis.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?