Waar vandaan: Advies > Culinair

Chardonay 2007

Graag zou ik willen weten, bij welke gerechten, men een witte Bourg.

Chardonnay, geeft van het Jaar 2007?

Bij een visgerecht, een kabeljauw-filet op vlaamse wijze (citroen-peterselie-ajuin) of asperges met gerookte zalm of verse zalm met mousselinesaus.

Kortom bij een vette vis met een frisse saus..(beurre blanc bvb)

Ook bij gerookte vissen.

Ook bij wit vlees maar onthoud dit hoe rijker de wijn, hoe rijker het gerecht mag zijn.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?