Waar vandaan: Advies > Culinair

Hoe kan ik het voor mekaar krijgen om mijn soep degelijk te binden??

Ik heb deze week nogmaals mijn heerlijke tomatensoep met balletjes gemaakt.Bij de afwerking rijst steeds echter hetzelfde probleem. Hoe kan ik het voor mekaar krijgen om mijn soep degelijk te binden??

Bij het maken van de soep moeten er bindende elementen meegekookt worden. Meestal zijn dat aardappelen maar het kan ook roux, rijst of griesmeel zijn.

Tijdens het mixen van de soep zullen deze de soep doen verdikken.

Als de soep te dun is kan er wat strooimaïzena of roux toegevoegd worden.

Indien je meer uitleg wil, moet ik eerst jouw recept hebben om dit te kunnen beoordelen.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?