Waar vandaan: Advies > Culinair

Er zijn mensen die konijn en vis in de paella verwerken, is dat nodig?

Nodig is dit niet maar het wordt veel gedaan.

Er bestaan zoveel paella’s als er koks zijn wordt wel eens gezegd. In de aller oorspronkelijke paella worden zelfs slakken - escargots - gebruikt...

Inktvisringen, vaste vissoorten, gamba’s, scampi, mosselen, kip, konijn, varkensvlees, chorizo, duif, patrijs, alles kan....Het is een kwestie van smaak en portemonnee.

Oorspronkelijk is de paella een arme mensen gerecht waarin allerlei restjes verwerkt werden. Restjes die de vissers op de markt niet meer verkocht kregen. Rijst en saffraan zijn inheems in Spanje.

http://blog.seniorennet.be/keukenweetjes/archief.php?ID=189


Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?