Waar vandaan: Advies > Culinair

Ik wil glazuur op mijn taart hoe maak ik glazuur?

Je zal nooit hetzelfde resultaat bekomen als het glazuur dat de banketbakker gebruikt. Zij gebruiken een product dat “fondant” heet. Sommige gespecialiseerde (bak) winkels verkopen dit in emmertjes van een kilo. Anders kan je een hoeveelheid bloemsuiker mengen met een drupje citroensap en zoveel eiwit als nodig is, tot een dikke witte smeerbare massa bekomen wordt. Omdat er zetmeel in bloemsuiker zit zal zelfgemaakt glazuur een duffe smaak krijgen.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?