Waar vandaan: Advies > Culinair

Kan ik mijn saus op voorhand klaarmaken en hoe warm ik deze best terug op?

Kan ik mijn saus op voorhand klaarmaken en hoe warm ik deze best terug op?

Schil ajuin, hak hem fijn en bak glazig in boter. Giet er de Noilly Prat en de visfond bij en laat voor de helft inkoken. Voeg de room toe en breng aan de kook. Haal van het vuur, giet er citroensap bij en kruid met peper en zout.

Geen enkel probleem, alleen is het beter om het citroensap pas toe te voegen als je de saus opwarmt. Deze saus kan gewoon opgewarmd worden op het vuur.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.

Zoek binnen SeniorenNet:

Untitled Document

Poll

Ken je iemand persoonlijk die doof of slechthorend is?