Waar vandaan: Advies > Culinair

Graag had ik uw advies over het gebruik van ofwel arachideolie of olijfolie.

Een olie die we u zeker kunnen aanbevelen is koolzaadolie. Koolzaadolie bevat weinig verzadigde vetzuren, veel mono-onverzadigde vetzuren en is bovendien rijk aan omega 3-vetzuren. De positieve eigenschappen van deze vetzuren kunt u terugvinden op www.vandemoortele.be. Deze olie kan zowel voor koud als voor warm gebruik toegepast worden maar is niet geschikt om te frituren.

Een olie die wel geschikt is om te frituren en die ook een zeer goede vetzuursamenstelling heeft is de Vitelma Frituurolie of de Vandemoortele Excellence.

De Vitelma Frituurolie is rijk aan omega 3- en 6-vetzuren terwijl de samenstelling van de Excellence Frituurolie te vergelijken is met de samenstelling van olijfolie. Vandemoortele Excellence Frituurolie laatste bevat namelijk zeer veel mono-onverzadigde vetzuren.


Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :